Op de Telfort-site wordt een 20 Mbps adsl-verbinding aangeboden voor 19,95 euro per maand. Het internetabonnement kan ook worden gecombineerd met een vast telefoonabonnement. "Met het aanbod richt Telfort zich op de prijsbewuste consument die behoefte heeft aan duidelijkheid", zo laat het bedrijf weten.

Over het adsl-aanbod van Telfort werd al enige dagen op internetfora zoals Telecomvergelijker.nl gespeculeerd. De domeinnaam Telfortadsl.nl is in juni door KPN vastgelegd. Dit geldt ook voor het domeinnaam Telforttv.nl.

Volgens nog onbevestigde berichten betekent de komst van 'Telfort Internet' dat de merknamen 12Move en Tiscali zullen verdwijnen. Speedlinq, een provider die KPN in april 2006 overnam, blijft gewoon onder eigen vlag opereren. "Alle adsl-abonnementen van Speedlinq zijn en blijven gewoon te koop, maar alleen digitaal. Dit is per 1 oktober van kracht geworden", schrijft één van de mensen op Telecomvergelijker.nl.

KPN nam in september de Nederlandse activiteiten van Tiscali over voor 255 miljoen euro. De overname werd in mei door de Nederlandse Mededingingsautoriteit goedgekeurd.