- De webhalte Font Paradise is speciaal bedoeld voor mensen die denken dat computers en tekstverwerkers kerstbomen zijn die je naar believen moet optuigen met alles dat je maar kunt vinden. Kortom, fonts, fonts en nog eens fonts.
http://www.fontparadise.com - De prachtige webhalte Nederlandse Stripgeschiedenis behandelt de geschiedenis van het Nederlandse beeldverhaal per periode, per thema en per tekenaar. Het is een aanrader, niet alleen voor de doorgewinterde stripliefhebber, maar ook om eens wat jeugdherinneringen op te halen of om te kijken waar je (groot)ouders van genoten.
http://www.lambiek.net/aanvang/index.htm - De orde der Dominicanen wordt ook wel de orde van de Predikers genoemd. Op de webhalte van het Provincialaat krijg je een inkijk in de wereld van de Dominicanen, in het bijzonder een blik op het leven en het werk van de orde in Nederland. Heel stichtelijk is De preek van de week.
http://www.dominicanen.nl - "De Humorkrant staat vol met hilarische artikelen die gevonden zijn in de bekende Nederlandse dagbladen. En het unieke is dat alle krantenstukjes gescand zijn. Dus je leest altijd 't originele artikel. Daarnaast probeer ik elke week iets nieuws te bieden.", zo prijst de maker zijn webhalte aan.
http://members.ams.chello.nl/r.zande - Voor Cyber Kids:
Er staat een leuk dorpje op het internet. Om erachter te komen wat er zich in het dorp afspeelt, beweeg je met het aanwijspijltje over het beeldscherm. En dan zit je midden in een interactief kinderboek.
http://www.tref.nl/veenendaal/avandam/kaart/default.htm