- De spoorgroep NedTRAK is een vereniging van modelbouwers die zogeheten modules bouwen. Deze modules kunnen door hun vaste maatvoering, de ligging van de sporen en de gestandaardiseerde bedrading op elke gewenste locatie aan elkaar worden gekoppeld om zodoende een grote modelbaan te creëren.
http://www.nedtrak.nl - Het weer mag de afgelopen dagen weliswaar niet al te best zijn geweest, maar zelfs in Almère lag er toch onvoldoende sneeuw om te langlaufen. Hoewel, .... er zijn mensen bij wie het op rolletjes gaat zonder sneeuw. Kijk maar eens op de webhalte van de Rolski & Langlauf Vereniging Almere.
http://home.hetnet.nl/~rolski-a - Net zo min als je bij rolskiën sneeuw te zien krijgt, heeft kleiduiven schieten tegenwoordig iets te maken met het doodschieten van vogels. Kleiduivenschietsportliefhebbers (een mooi woord, met 32 letters iets te lang voor Scrabble en de spellingchecker van Word weet er ook geen raad mee) vinden informatie over hun favoriete sport op een speciale site, waarop je ook een aantal digitale kleiduifschietsportvarianten aantreft.
http://www.kleiduiven.nl - In letterlijk de bekaktste stad van Nederland vind je een soort schijtreigers die door de liefhebbers Haagsche Tilduiven worden genoemd. Deze vliegende mestfabrieken huizen in houten optrekjes die je op veel daken in de Residentie aantreft. Ze lijken er vooral op te worden getraind om de schone was van de buren te bevuilen. Wie nog meer wil weten over de 'Haagsche tilduivensport', inclusief veel gebruikte termen, kan tegenwoordig terecht op het wereldwijde web.
http://www.geocities.com/haagsche1 - Voor Cyber Kids:
Droomland is de webhalte van Jessica en Maaike, maar jullie mogen allemaal komen spelen en ook logeren als je wilt! "Droomland kan natuurlijk alles zijn wat je wenst, je moet ons alleen wel helpen dromen!", zo staat in hun uitnodiging.
http://www.jesscia-en-maaike.nl