En zoals elk jaar delen wij graag de meest opvallende, ontroerende of onbegrijpelijke berichten met u, de lezer. Opvallende trend dit jaar is dat meer en meer bezoekers ons inloggegevens mailen, tot en met de gegevens voor het internetbankieren aan toe. Ook de nieuwe spelling is blijkbaar niet tot iedereen doorgedrongen. Veel leesplezier namens de Webwereld-redactie!

Hulp bij studie

mijn zzon zoekt info overanimaties voor zijn proffielwerkstuk dus toelatingswerkstuk voor zijn examen veel haast bij en erg bel;angrijk, hij wil later in reklame of animatiewewrled verder hij wil beginnen met strips hoe hebben jullie tips

Is deze informatie geschikt voor wikipedia?

ik ben studente Nederlands uit Tsjechië en ik ben ook een grote fan van voetbal. Ik schrijf tegenwoordig een baccallaureaatsscriptie over het patriottisme in verband met de sport. Ik heb een vragenlijst voor de fans gemaakt,die wil ik graag in de scriptie gebruiken. Bestemt aub een beetje van uw tijd voor het invullen van de vragenlijst, het zal me heel veel helpen...

Voor school moeten we een rechtzaak voorbereiden met daarbij gekregen casus. Ik weet al heel veel van, alleen wil ik de mening van andere mensen weten. De casus luidt:

Tijdens haar zwangerschap in 2005 heeft Miep D aan haar verloskundige, Ria W, verzocht om een vruchtwaterpunctie, waarmee de ongeboren vrucht op eventuele erfelijke afwijkingen kan worden onderzocht. De reden van dit onderzoek was gelegen in het feit dat een neef van de vader, Henk D, ernstig gehandicapt is, en Miep al twee miskramen had gehad. Ria W weigerde destijds op het verzoek in te gaan. Zij was van mening dat de kans op een genetische afwijking in dit geval bijzonder klein was, terwijl een vruchtwaterpunctie het risico zou meebrengen dat Marjan opnieuw een miskraam zou krijgen.

Op 21 januari 2006 kwam een dochter, X D, ter wereld. Al snel bleek dat X ernstig verstandelijk gehandicapt is en een hartafwijking heeft. Désirée heeft inmiddels drie hartoperaties ondergaan en lijdt veel pijn.

Miep en Henk D stellen zich op het standpunt dat zij voor een abortus zouden hebben gekozen als de genetische afwijking vroegtijdig aan het licht was gekomen. Zij spreken het ziekenhuis in Nijmegen, waar Ria W in dienst is, aan tot schadevergoeding. Als schadevergoeding wordt gevorderd de kosten van de gewone verzorging en opvoeding van X, de (niet door de verzekering gedekte) extra kosten die de handicap van X meebrengen, alsmede €100.000 smartengeld. Het ziekenhuis weigerde deze schadevergoeding te betalen. Zij leggen hun geschil daarom voor aan de rechter.

U dient bij de voorbereiding van deze zaak van het volgende uit te gaan:

Ten aanzien van de feiten:

-De kans op een genetische afwijking van het kind was in dit geval 0.5%.

-De kans op complicaties als gevolg van een vruchtwaterpunctie was in dit geval 0.5%.

Ten aanzien van het recht:

-Tussen het echtpaar D en de verloskundige is een zogenaamde ''geneeskundige behandelingsovereenkomst'' gesloten.

-Wanneer de verloskundige deze overeenkomst niet (goed) nakomt, moet het ziekenhuis waarbij zij in dienst is, de daardoor ontstane schade vergoeden. Wat vindt u? Moet mevrouw Miep D haar smartengeld krijgen?

Duidelijk

mooi stukje tekst, bush is echt een vogel, die gast moet echt zen bek houden

boeie, gebruik een fatsoenlijk opensource programma

Hiihaa die brein Inderdaad even google en dit is de uitkomst: Resultaten 1 - 10 van circa 842.000 voor torrent site:.nl (0,03 seconden) Tim Kuik Hij wil totalen krieg zullen we hem maar gewoon Adolf Kuik noemen voortaan zonder snortje. Hoewel ik Zwarte Kip ook wel kuikentje vind. stichting Brein humor met jullie.

Brein is een rare puist op het gezicht van de contentindustrie.

Google begint wel een heel een eng rechts bedrijf te worden… must be american…SO FUCK YOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Stuur dat maar door naar ze

Vreemd dat er gescholden wordt als je bedenkt dat de apple bedoelt is voor vrouwen en homo's.

Zend deze E-Mail 's door naar President George W. Bush

IK VIND HET ERG VOOR HEM HE HY WAS ECHT GOED HE MAAR JA JE KON ER OP WACHTEN DAT HET FOUT ZAL GAAN

wij willen onze medeleven betuigen aan terry en de kinderen en de andere fam. zo ook de colega's plus personeel van de dierentuin waar hij eigennaar van was heel veel sterkte toe gewenst

Het is inderdaad zo dat hotmail nog altijd kan gehackt worden. Mijn dochter wordt zo al 5 jaar belaagd. De persoon in kwestie hackt bestaande adressen en stuurt vandaaruit mails door. Zo is er vorig jaar een onderzoek geweest naar (waarschijnlijk dezelfde) persoon die een de hele klas zo tegen elkaar opzette. Na klacht bij de politie krijgt zo'n onderzoek maar een bepaalde tijdsduur en als er dan wordt gekeken vanwaar er wordt ingelogd( waarschijnlijk vanaf verschillende computers kost dit al gauw wat tijd). Het gaat hier niet over een 13 jarige maar een 20 jarige die systematisch mails stuurt en zogezegde mails van bestaande adressen naar anderen stuurt.(lichtjes gestoord) Als die mails niet sexueel getint zijn wordt er bij de politie meestal geen gevolg aan gegeven.

Helpdesk

ik heb een mobiele telefoon motorola v 710, in een tomtom 700 er kan wel gebelt naar mijn tomtom maar van uit de auto kan niet gebelt worden hoe kan dit en wat doe ik er aan

ik heb microsoft explorer maar ik kan niet alles openen in outlock,hoe is dit mogelijk?

Hallo mensen van Versatel, Vol vertrouwen ben ik ingestapt in jullie aanbod van supersnel internetten+voetbal+telefoon. Tenminste daar betaal ik voor want werken ho maar , alleen al voor de aansluiting op 30 december moet ik al betalen 16 tot 30 december geen telefoon gehad van Versatel , wel gek dat dit dan toch op de nota staat , goed eindelijk dan toch aangesloten volgende dag al niet meer bereikbaar. Dat jullie graag slecht bereikbaar willen zijn om de stroom van klachten zo veel mogelijk te vermijden is tot daar aan toe alleen ik ben graag wel bereikbaar en jullie zouden daar toch voor zorgen??

Helaas ben ik ontslagen! Haal het E-mail adress weg

Ik Word bedreigt op internet door een meisje die ik niet ken.. Ze zegt dat ze films van mij heeft en dat ze die aan het publiek gaat vertonen via internet ze heeft het NOG niet gedaan .. ik hbe u e-mail adres via deze site gevonden: http://www.webwereld.nl/ref/newsletter/39141. en ik ben een moslims meisje dus als mijn ouders en mijn broeren en zussen erachterkomen dat ik zoiets heb gedaan dan ben ik dood .. Want ik heb ook geen bewijs dat ik het niet heb gedaan.. Ik heb geen films van me zelf gemaakt en naar haar verstuurd.. dus ik wil Virus naar haar computer sturen via haar e-mail adres.. Weet u misschien hoe ik dat kan doen? als u het weet wil ik graag dat u het mij verteld want wat ik ook maar deed ze vertelde niet wie ze was en nu zit ik in de probelmen kunt u mij helpen? :)

Heb een aandeel bij damandaman.com gekocht en ze hebben my geld gestolen en ze willen me niet trug betalen..sterkste nog hebben ze mijn uitgeschreven.. Ik vrog me af of iemand my een goede raad kan geven

Een paar maanden geleden was ik bezig op internet een goedkoop reisje te Zoeken. Het was niet serieus, gewoon nieuwsgierigheid. Toen klikte ik Per ongeluk op het reserveren. Na enkele uren kreeg ik een telefoontje van World ticket center reis bureau dat ik moest Betalen voor de geboekte reis. De persoon aan de telefoon (een vrouw)Zei dat ze een e-mail naar mijn adres had gestuurd. Ik heb toen gelijk, Die zelfde dag (binnen 4:00 uur)de boeking annuleert. Ik heb nergens gelezen is geen waarschuwing verplicht na reserveren bij annulering betalen Tot ik een e-mail ontvang dat ik zonder betaling niet kan Annuleren, stat met rood geen annuleren zonder betaling Wat zijn mijn rechten? Moet ik betalen? Van mij kennis heb ik gehoord, Dat alleen als na 7 dagen is geannuleerd men dan moet betalen. Klopt Dat? Waar kan ik hiermee terecht?

Bij het opstarten van Thunderbird krijg ik de melding dat er geen mailberichten kunnen worden ontvangen vanwege ""127.0.0.1"" Gezocht op internet en daar wordt gesproken over hackers. Graag een oplssimg. Heb van alles geprobeerd, echter geen resultaat.

Kunnen jullie het ook voor elkaar krijgen om bepaalde websites te blokkeren ? Gaarne uw visie?

De Axim werkt nog steeds niet goed, ben erg terleurgesteld over u organisatie. U helpdesk organisatie werkt niet, men heeft geen kennis van zaken. Ik rapporteer dit ook aan mijn organisatie Honeywell. Ik eis op korte termijn een oplossing van het probleem, het synchroniseren gaat niet goed. Daarnaast heb ik aangegeven dat Crable geen signaal ledje groen laat branden, indien deze is aangesloten, u zou een nieuwe sturen. U stuurt een andere Axim, geen crable, u zou ook een USB synkabel sturen, is niet gebeurd.

wanneer is het probleem opgelost,ook de gewone telefoon werkt klopt dat ?

hallo ik ben bryan en ik heb een vraagje????????????? ik en mijn familie mijn (ma pa ik en zus) ziten op de pc we heben 4 gebruiksaccounts en 4 verscilende email adresen en we zouden graag beta testers woorden maar we kun en het niet vinden op het internet om beta testers te vinden waar kunen we dat vinden stuur turug op

Mijn naam is Marcel –edit- en ik ben op zoek naar Erik –edit- die in de jaren zeventig bij mij op school heeft gezeten in Den Haag. Erik zal nu ongeveer 44 jaar oud zijn. Kunt u mij verder helpen?

Ik heb dringend het E-mailadres van de Belastingdienst Tilburg nodig.

Ik las uw artikel op www.webwereld.nl over dat het simpel zou zijn om een hotmail te kraken dmv van 2 webadressen te bezoeken mijn 3 jarige zoontje en ik worden nu al een tijdje bedreigd via internet. Hij schijnt blijkbaar alles van mij te weten en ik niets van hem (behalve zijn msn adres dan) Ik durf nu bijna mijn huis niet meer uit. Ik ben bang dat hij mij en mijn zoontje iets wil aandoen. Politie heb ik niets aan, die mag pas ingrijpen als ik of mijn zoontje al vermoord zijn (bij wijze van...) Je hoort tegenwoordig ook al van die verschrikkelijke verhalen op het nieuws, die dood, weer een gezin uitgemoord enz enz. Ik ben gewoon als de dood voor mij en voor mijn zoontjes leven! Ik sta sterker bij de politie als ik weet te achterhalen wie ons bedreigd, dus ik wilde u vragen of u mij misschien kunt vertellen hoe ik achter zijn hotmail wachtwoord kan komen. Misschien dat u het adres voor mij kunt kraken of mij kunt vertellen hoe ik dat eventueel zelf kan doen en naar welke site's ik daarvoor moet gaan. Ik hoop dat u me wilt en of kunt helpen?

er zijn miljoenen mensen ongelukkig dat hotmail stopt en al hun mails zijn weg soms huiswerk zoals ik moet 36 pagimas op nieuw typen kunt u daar iets aan doen, denk aan de mensen groetjes

Sins vorige week 16 februari is onze webside www.maxilum.nl op het web, alleen op GOOGLE staan wij nog niet vermeld. Wij willen graag de reden daarvan weten. Graag uw reactie.

Ik wil mij afmelden en het lukt.

Per ongeluk heb ik iets aangeklikt waardoor ik nu aan jullie live gedoe vastzit. Dat wil ik niet. Ik wil gewoon mijn eiegn vertrouwde hotmail. Kunnen jullie zorgen dat dat Live mail bij mij weer verwijderd wordt?

Ik heb jouw naam gevonden via internet, ben namelijk op zoek naar iemand die heel erg handig is met computers, en zie dat jij webmaster bent. Ben op zoek naar een manier om een wachtwoord van hyves te achterhalen. Het gaat om het wachtwoord van mijn vriendin, omdat ik vermoeden heb van overspel. Zij houdt bij hoog en bij laag vol dat er niets is, maar alles wijst erop dat ik geflest wordt. Ik heb een sterk vermoeden dat in haar hyve berichten het bewijs te vinden is.

hier marjanne de meoder van armand .en jaqeline zou iemand mij dhet email adres van armand willen sture bedankt marianne

Hoe open je de gewone x-box?na de twee bouten?

ik heb een vraag over kpn slim dit is prepay van 19,50 € als ik nouw dit bedrag verbeld heb kan ik dan nog bellen of niet of komen er dan ekstra kosten bij. zou u mijn daar over terug kunnen mailen

ik wil graag aangifte doen van een poging tot oplichting via email. hoe kan ik dit doen??

Do 28 06 06 Alles uigevallen. Vrijdagmorgen weer in orde na ca. 16 uur uitval. Nu 30 06 06 Staat het cotrolelichtje op de modem snel te trillen en kunnen we niet telefoneren. Dus ook geen Ziekenhuis. Geeft een zeer onbevredigend gevoel.

weet u de link om te upgraden

subject: kan niet inloggen Waar dat aanligt ik zou het niet weten

hallo er is iets heel vreemds aan de hand.ik heb opgewaardeerd via internet een keer 40,-en van de week 25,-.ik open 1 sms-je en mijn beltegoed is van 26,19 naar 12,56 gezakt.????????????? de eerste keer dacht ik nog mijn zoontje zal er wel aan hebben gezeten,maar de tweede keer heb ik het zelf gecontroleerd en het toestel bij me gehouden.ik verwacht niet dat jullie me kunnen helpen en ik voel me dus wel genaaid,en moet nu naar een ander want mijn man en dochter hebben hier nog nooit van gehoord. ik heb opgewaardeerd via internet met prepaid/debitel.mijn 06 nummer is 06 - *** weten julli hoe dit kan?ik ben nu bijna 60,-lichter en ik heb niet 1 keer gebeld?groeten

Graag had ik vernomen hoe ik in de nieuwe uitgave van MSN Messenger 7.5 de functie contactpersonen toevoegen kan gebruiken. Steeds kom ik terecht bij spaces, zoek ik daar met zoeken naar personen dan vindt ik enkel een paar belgen, Hoe kan ik zoals in vroegere versies personen vinden in Thailand. Nu onmogelijk

subject : gebr.naam of wachtwoord. Is het niet het zelfde als voor google?

subject: gebruikersnam wat moet ik doen

Hallo hier een mailtje van Yasmin –edit-, ik heb al jaren de oude versie van MSN Messenger- Hotmail.com gehad en vond deze heel fijn! Laatst stond er een link van MSN Live Beta op mijn hotmail en kwam ik automatisch op die nieuwe versie terecht. Maar het probleem is dat ik deze nieuwere versie helemaal niet fijn en niet overzichtelijk vind. Ik zou het heel graag terug willen zetten naar de oude versie zoals ik hem vroeger had maar ik krijg dit niet voor elkaar. Mijn vraag aan U is, is dit wel mogelijk om het terug te veranderen en zoja hoe doe ik dit dan? Kunt U mij een mailtje hierover toesturen? Of kunt U dit voor mij terugzetten?

Kunt u mij zteggen hoie ik dit probleem oplos-ben Nederlander woon in duitsland bij voorbaat dank

Hallo ik heb een siemens a65 mobiele telefoon. Nu heb ik daar een probleem mee als ik gebeld wordt door een gewoon nummer gaat hij gewoon rinkelen maar als ik gebeld wordt door een geheim nummer rinkelt mijn telefoon niet en aangezien de meeste mensen mij bellen zonder nummer herkening loop iik bijna alle telefoontjes mis ik vind dit erg vervelend heb al van alles geprobeerd maar kom er niet uit.

Ik ben zeer!!!! onttevreden over jullie service.Ben al jaren bij Wanadoo gewwest nooit moeilijkheden gehad.Bij jullie is er altijd wel wat is er geen internet,dan is er weer een fout bij de server en kan ik niet emailen. Ik ben het harstikke zat.Ik ga het goed bijhouden en ga het abbonament op zeggen wegens wanpresstatie. de groeten cor

… 1 dag later …

Ik vind dit geen goed begin.Ik ben zeer ontevreden.De ADSL lijn is steeds goed,maar dan is er geen internet verbinding en dan wel een server fout. Nu geeft email een serverfout aan :501 Fout nr 0x800ccc79 Verhelp deze fout svp. cor

Ik heb uw email via internet. Heeft u wellicht voor mij een gratis internetprovider in Duitsland zodat ik tijdens vakantie online kan blijven tegen redelijke (inbel met modem) kosten?

Verschillende navigatie systemen melden: U bent op het adres aangekomen (in dit geval van ons) en daar klopt helemaal niets van . Het navigatie systeem dirigeert ons adres –edit adres- ca. 500 meter verder, zodat men aan de overkant (dus even nummers) via een andere straat de ventweg op moet, Dit is heel vervelend en frustrerend voor ons. De chauffeurs van elke leverancier, die bij ons voor de eerste keer materialen moeten afleveren, zoeken zich blind. Als wij wat oudere mensen op visite krijgen, die zich laten brengen met een ouderen taxi en voor het uitstappen de ophaaltijd moeten opgeven, kunnen deze taxi's bij het weer ophalen het adres niet vinden. Ze zoeken dan ook niet verder, want de overeenkomst is, dat de mensen klaar moeten staan. Het kost ons zelfs klanten. Op het internet gebeurt precies hetzelfde daardoor. Klik bijvoegen.

Dag, Hoe kan ik de yahoo-site verwijderen van het internet, Totaal geen interesse!!!! Kan u mij zeggen hoe ik dat moet doen?

Navigatie kan ik pas instellen"als de handrem er op staat ? Dit zou toch bij allen navigatie systemen verplicht moeten zijn en een gesproken begeleiding, dan is het toch niet gevaarlijk in het verkeer !

helle meneer de webmaster ik heb een lap top en ik heb een draadloose internet kaar dat je toegan heb tot internet waar je ook bent in trein en zulke dinge maar die irless van mij die zoekt naar netwerk maar hij kan geen netwerk vinden en hij vraagt om een wep key wat is een wep key ? en waar kan ik dat vinden ik hoop dat u op me reactie snel terug reageer

Ik heb mijn Wachtwoord vergeet. Kan u mij helpen.

wij hebben met verschillende sites moeilijkheden,krijgen ze niet in beeld of kunnen niet inloggen. nu is er met de pc gerommeld en weet ik niet meer hoe het goed ingesteld moet zijn,kunnen jullie me alsjeblieft helpen het weer goed te krijgen?

hallo ik heb juist van een collega dit binnen gekregen om mij aantesluiten met toolkbar maar kun je dit in nederlandse versie krijgen voor mij en nog enkele mensen die dit willen

kun jij mijn vertellen hoe ik canal plus op mijn pc kan krijgen

Dit neem ik heel serieus, hopelijk de postbank ook. Hoe lang is het nog vielig om via internet bankzaken te regelen? Hoe weten we dat de kust veilig is?

weten jullie wie de hergebruik machine uirheeft gevonden mail ons snel terug, reactie Wilbert de Vries: "Dat was meneer X. Erox", gevolgd door: bedankt he de groeten.

Ik zit behoorlijk in de problemen met mijn Samsung Z400. Ik heb een contract afgesloten bij vodafone van twee jaar en daarbij zat de samsung Z400 bij. Na een week ging hij kapot het veertje sprong eruit. Ben terug gegaan naar vodafone voor reparatie, het is nu al een maand geleden dat hij opgestuurd is naar jullie. Wat wordt er gezegd we wachten op onderdelen en we hebben het probleem bij meerdere toestellen van samsung Z400. We zitten nu te denken om de mensen tegemoet te komen en het toestel om te ruilen voor een nieuwe. Geachte mensen dat zou toch heel gewoon wezen,ik zit nu al een maand zonder telefoon. help me a.u.b.!!!!

Webwereld in de breedste zin

Wat ik niet begrijp is dat er gezegd wordt dat mijn gebruikersnaam niet bestaat. Ik heb deze naam gekregen bij in gebruik nemen van mijn kablaansluiting. Hoe kan het dan dat u zegt hij bestaat niet???????

Is uw website ook in het engels?

Ik wil graag via e-mail op de hoogte gehouden worden van het nieuws uit jullie krant. Ik wil dus graag gratis nieuwsbrieven ontvangen van jullie krant. Hebben jullie gratis nieuwsbrieven ? Kan dit ? zo ja Waar moet ik dan zijn ?

Hackers zijn de oprichters van het internet zoals u en ik gebruiken, Crackers zijn de mensen die het afbreken of inbreken. Want hackers zullen altijd nog goede bedoelingen hebben, deze actie is dus gedaan door crackers.

Gisteren uren zonder water gezeten. Daar lees je dan niks over. Terwijl ik dat veel erger vind dan een dag niet kunnen bellen/gebled worden. Da's lekker rustig

Dag hier met martin van euwereld.com ik zach net op Google dat wepsatie hebben ik zou graag met jullie in kontak willen komme als jullie dat willen idee heb ik wel maar luk mijn niet alleen daarom vraag ik jullie als jullie dat willen.

is het waar dat er in de toekomst .com .nl etc etc wordt verwijderd en alleen webwereld komt? dit is toch raar en niet mogelijk stel eens voor webwereld.nl heb je en een andere bedrijf heeft webwereld.com??

Is het mogelijk om mijn achternaam van deze pagina te verwijderen (ook in de reactie die er op gegeven wordt) ? Op die manier komt deze link niet als eerste omhoog bij zoeken op mijn naam, het lijkt me vervelend als ik er namelijk in de toekomst op mijn werkgebied mee geconfronteerd wordt... Toen ik die post maakte was ik nog jong en onbezonnen, en wat gefrustreerd richting MS... ;)

Ik heb een navigatiesysteem van Packard Bell gekocht. De GPS 400. Maar ik krijg hem niet meer uit. Het licht gaat wel uit maar als ik het schempje aanraak is hij weer aan. Dit betekent dat hij in een avond is leeg gelopen. Weet u hoe ik dit probleem kan verhelpen?

Ik sta mezelf toe om het volgende voorstel te doen. Een voorstel om het negativisme van deze site wat om te buigen naar iets positievers - ik denk dat we daar langzamerhand aan toe zijn .... Op alle meldingen die WebWereld (terecht & onpartijdig) doet, komt er een regen van negatief geleuter. Iedereen is hier blijkbaar tegen alles en tegen iedereen.Vinden jullie ook niet dat dit de spuigaten begint uit te lopen ? Ik maak mij anders wel zorgen indien ik dit allemaal goed bekijk hoor. Daarom wil ik graag het volgend voorstel doen : Indien iemand iets negatiefs wil vertellen over iets of iemand die in een WW-artikel ter sprake komt, dan mag dat op voorwaarde dat er ook ten minste één (of liever 2 eigenlijk) positief aspect over die persoon of die firma of die instantie (of wie/wat dan ook) gemeld wordt. Volgens mij zal deze site er baat bij hebben. POSITIVEREN svp !!!!

… vier dagen later …

Het verhaal over Windows Vista was nog maar net verschenen of er waren al een hele resem aanvallen op alles wat met MS te maken heeft. Ik begin stilaan de indruk te krijgen dat er voor-informatie gegeven wordt aan al die lieve anti-MS-mensen. Dit is in alle geval wat mij er toe deed besluiten om WebWereld vanaf nu te mijden - jullie staan niet meer in mijn favorites, eigenlijk helemaal niet meer op mijn gehele puter. De Anti-MS tendens op deze site is niet meer te harden.

Heeee, wat is dit opeens voor flauwe onzin dat je moet inloggen. ?????? Ik weet van niks, maar word daar wel mee geconfronteerd.

Kleine opmerking: rechts naast een artikel staat nu 'relevant nieuws'. Of het relevant is bepaalt de lezer en het overige nieuws kan ook relevant zijn. 'Gerelateerd' zou beter zijn.

eej he doe ff die account van mij eraf die luid

Ik probeer mij al een week aan te melden voor het smulweb. En me te registeren bij jullie Maar op de een of andere manier lukt dat niet. Kunnen jullie me de weg wijzen

ik las een reactie op digitenne van april 2003 door flappie. Hij meldt dat hij een digitenneabonnement activeerde zonder extra kosten. Is ook bekend of hij later nog een rekening van KPN gekregen heeft of da kaart later afgesloten is door de provider omadt hij geen abonement heeft genomen? Ik zou graag zijn reactie vernemen. Mogelijk kan u hem deze vrag doorsturen?

hallo hier een bericht van mevr van wijk uit schiedam lingo moet BLIJVEN om dat ik iederen dag er naar kijkt.

Webwereld e-commerce

Zeer goed streelight !! Wilde graaag weten hoe ik hier op Curacao streetlight kan introduceren.

nou ik heb een vraag overhoeveel 100 letters kost bij de krant

Kunt u mij zeggen hoe lang de levertermijn is voor de zelfroerende mok? Als ik er drie bestel wat zijn dan de verzendkosten?

Geachte heer Doorn, Enige tijd geleden kwamen wij op het idee om een website op te richten. Wij vinden het allemaal leuk om iets met internet te doen en het project zou natuurlijk mooi staan op onze cv…. Is er misschien een mogelijkheid dat u een stukje over onze website op uw website webwereld.nl plaatst? Zoja, moeten wij daarvoor betalen of zou u ons ook willen sponsoren en het stukje gratis willen plaatsen op uw website? Dat laatste zou natuurlijk fantastisch zijn. Wij zijn uiteraard bereidt om zelf een stuk tekst aan te leveren.

Geachte Webwereld medewerkers, Ik vraag mij af waarom er ineens reclame middenin de redactionele teksten staan. Natuurlijk draait het om de reclame maar dit is wel een vreselijk irritante vorm ervan. … Ik zal mijn abonnement nog aanhouden en dit de komende tijd even aanzien maar als dit zo blijft dan zal ik mijn abonnement opzeggen en mij elders abonneren. Er is tenslotte ruim voldoende aanbod........

Zou u zo vriendelijk willen zijn om een grote wehkamp catalogus naar mijn huisadres te sturen,

Op mijn VISA-afrekening van deze maand staat een bedrag vermeld van MCAFEE.COM, referentienummer ***. Het gaat om een bedrag van 49,95 euro op datum 17 - 19 september. Nummer visacard was 45** Ik heb echter NOOIT aangegeven dat ik een en ander automatisch wilde verlengen. Het is zelfs zo dat ik mijn accountnummer niet meer weet. U had mij tijdig moeten waarschuwen, dan had ik U kunnen laten weten dat ik McAfee niet meer wil. Er is nog iets vervelends: ik ben stokdoof, aan Uw hulptelefoonnummer heb ik dus niets. Het is bovendien uitermate moeilijk en frustrerend om de middelen te vinden om met U per e-mail in contact te komen, met andere woorden: Uw site is klantonvriendelijk. Hoe dan ook - en ik hoop dat dit nu duidelijk is - ik wil niets meer van McAfee en had graag dat het ten onrechte door U in gehouden bedrag geretourneerd werd.

hallo je spreekt met nelis ik zoek een sponnser voor onse clan we spelen Counter-Strike Source

hallo mevrouw,ik benop zoek naar een gezin met kinderen waarvan ze mijn cavalier wel wilden hebben.

Wij zijn op zoek naar een 1000 tal metalen clickers, kinderspeelgoed in metaal, in de vorm van een kikker, krokodil of iets anders dat een click geluid maakt als je er op drukt kunnen jullie ons hierbij helpen?

Ik zou graag willen weten wat 500 of 1000 digitale wegwerpcamera's zouden kosten en of deze eventueel ook nog te bedrukken zijn met een logo. En dan zou ik ook graag meteen de levertijd willen weten!

dear sir/ma i am mr amid adekunmi saheed,electronics marketer in nigeria,xerosproduct are mostly requestable product in nigeria market, can you invite me to see your product and see how durable it is thanks

Wij zijn dringend op zoek naar de bierbuik. Die zou via jullie site te verkrijgen zijn. Hebben jullie de bierbuik in huis en zouden wij die vrijdag in onze uitzending kunnen gebruiken?

Politiek

Beste Rits Verdonk, Ik weet dat u veel mailtjes binnen krijgt en ik weet ook dat u ze heus niet allemaal zult lezen maar ik wil alleen even zeggen dat het onredelijk is om Nariman het land uit te zetten. Het is niet dat hij al zo lang in Nederlnad woont maar het is meer dat hij nog maar 15 is. Het is in Azerbedjan onveilig volgens u niet maar volgens mensen die daar wonen wel! en ik geloof die mensen meer.

Ik heb het niet zo op die islamitische fundamentalisten, maar in één ding hebben ze gelijk: DIE YANKS ZIJN LEVENSGEVAARLIJK EN HEBBEN MAAR ÉÉN DOEL: WERELDHEERSCHAPPIJ!! Weg met die achterlijke cultuur vol hypocrieten en topcriminaliteit! help help....

Beste wouter bos Ik hoor vaak zegen in het verkiezen programa het gaat goed in nederland Maar niet als je een hele ernstige progressieve spierziekt heb en een partieledwars leasie heb Ik had voor een week een aangepaste bungalow gehuurd en ik heb daar thuiszorg nodig maar tot mijn verbazing kunnen ze mij dat niet bieden De meeste thuiszorg organisaties hebben een stop geld op wacht tyden ik had het al 6 weken terug aan gevraagt Maar het gaat tocht zo goed in nederland zeggen de volksvertegenwoordig ik zou byna hopen dat al die mensen die het nu voor het zeggen hebben deze ziekte 6maanden krijgen dan weten ze het eens waar we het over hebben en dan wil ik het naar 6 maanden wel eens van hun horen ik moet nu in het rijke nederland mijn eene week af zeggen ik vind dat alle mensen die zo in dit land hier mee om gaan hun ogen uit hun kop moeten schaamen Als ik na alle die mooie woorden luister die mijn alle belofd zouden denk ik alleen strak aan de nieuwe wet die er aan komt de w m o nou ik hoop voor u dat we dan maar gauw aan een natuurlijk dood gaan dan zijn jullie daar mooi van af heellaars kan ik echt als echte sociaalist niet meer in dit land stemmen wat er over blijf is de party voor de dieren die hebben net zo veel in te brengen als ik niets Als het zo goed gaat waar om al die voedsel banken Het hele mooie nederland is helemaal verrot en stink aan alle kanten ga goed zo door hier mee

Ik vraag me af, of die vetzakken wel weten wat ze de kinderen aandoen !!! Ik ben als 10jarige ook misbruikt door zo'n klootzak. Als ik de kans kreeg om ze via een partij op te richten ze vogelvrij kon laten verklaren, schoot ik ze meteen de kloten eraf !!! Vooral die penningmeester met z'n mooie gebit, wil ik wel even achter in z'n keel slaan. Waar zijn we in Godsnaam mee bezig in Nederland !! Drugdealers aan de scholen, en straks ook nog van die smeerlappen !!

'Complimenten' aan de redactie

Overigens wat u ook aanpast Nico Dijkshoorn moet blijven, het is maar dat u het weet

Aan Wilbert de Vries: Graag wil ik uw vertaling weten van de volgende abcadabra-woorden in een van uw berichten: "phising", '"rss-feeds"", ""extensie-systeem"", ""l.x-extensies"" en "bugs"".

ik merk tot mijn verdriet dat de redactie van webwereld hoogstwaarschijnlijk door angst gedreven reacties van lezers die al te kritisch zijn t.o.v. BREIN e.d. wegcensureren! Of heb ik ongelijk? Ik mag dat van ganser harte hopen.

Aan Jeroen Doorn: Is voor iemand die het nooit voorbij een zielige 'redacteur' van een fucking website moeilijk te bevatten. Ik heb last van dat stelletje domme vuile teringboeren.

De berichtgeving over Firefox lijkt meer te komen van Prive of Story dan van een serieuss nieuwsbrief als Webwereld

u bent heel snel in bekeuren. waarom duurt het toch zo lang eer u in beweging komt om mijn ladder op te sporen. bedankt voor het lezen heren premiejagers. een boze nederlander

Aan Jeroen Doorn: weer een "crappy" aanname van een "crappy" reporter... Ga toch eerst zelf eens kijken op google earth voordat je zomaar iets roept! GOOGLE EARTH FOREVER!!! ;)

Wilbert de Vries was jij vroeger mijn overbuurjongen in de Hazenstraat?

op de site van infoworld zie ik ineens mijn naam verschijnen alsof ik een reactie heb gegeven op onbeperkt bellen, verzameld door Jeroen Doorn... dit heb ik echter nooit gedaan en ik vraag mij dan ook af hoe het komt dat mijn naam naan deze onzin gekoppeld wordt. ik wil dan ook dat dit verwijderd wordt en verwacht heel snel antwoord van jou!

Aan Jeroen Doorn. Geef nou eens juiste informatie weer. Serieuze journalistiek is blijkbaar niet aan jou besteed. Wordt je betaald door MS ofzo? Ik denk dat het tijd wordt dat we jouw vorm van apple bashen eens goed toelichten op een paar nederlandse sites, we zullen eens zien hoe jij er mee omgaat :-)

Na reactie volgde antwoord: Geen hulp nodig om te jeroen doorn bashen. het aantal lezers zal beperkter zijn (maar 15.000 lezers) maar bij je volgende misstap heb je gewoon prijs. Leer objectief nieuws brengen en durf je fouten toe geven.

Aan Evan Schaafsma: Als webwereld genoeg heeft van je stukjes kun je altijd nog bij de Telegraaf gaan werken, daar doet men ook zeer regelmatig de waarheid geweld aan.

Aan Jeroen Doorn, reactie Housewitz-artikel. Ik ben 45 jaar dus heb het niet meegemaakt maar ik vindt zo iets niet normaal als je over zoiets grapjes maakt. Waar zoveel mensen zijn overleden daar maak je toch geen grapjes over. Ik weet natuurlijk niet wat jij in je jeugd hebt mee gemaakt maar volgens mij heb je ze niet meer allemaal op een rij. Maar ja die mensen ??? Zijn er ook

Geachte Heer Reijnders, moet bij een decoder voor HD tv ook niet een TV toestel zijn dat geschikt is voor HD. Volgens mijn info(?) kan het niet met een gewoon tv-toestel en dat vind ik niet in uw laatste bericht. Weet u nog 1988 koop een breedbeeld TV en wat hebben wij gezien nu pas komt het een beetje meer voor, kijk maar eens naar voetbalwedstrijden/wielerwedstrijden, b.v. gisteren op België Breed en op Nederland smal uitgezonden wedstrijd., alzo de meeste Engelse v.b.w. breed en hier geen één, naat Talpa kijken wij toch al niet meer, teveel geklets, dus prietpraat en veel herhalingen. Blijf prettig werken, zodat wij ook een goede voorlichting kunnen krijgen via uw webwereldsite's. Opaatje W.S., die veel leest. Uw artikel af kranten.com webwereld gelezen.

Aan Edwin Feldmann: Ik zag op WebWereld je vervlogen droom in laptop land. Is een ASUS niks voor je? … Sowieso ben ik niet gecharmeerd van HP (Compaq) net als jij dat met Dell hebt. Ik ben in ieder geval erg tevreden met mijn ASUS laptopje. En voor zover ik kan zien.... geen batterij van Sony :D

Aan Jeroen Doorn in de reacties: En dit positief nieuws krijgt maar een klein beetje aandacht in de media en in Webwereld. Ondertussen zijn een pak naievelingen verkeerdelijk overtuigd dat OSX in 30 minuten te hakken zou zijn. Zo zie je maar weer hoe subjectieve berichtgeving en riooljournalistiek in de kaart speelt van het MS-monopolie. Ik wens Webwereld alvast een serieuse diarree-aanval toe, als jullie toch vanavond moeten gaan tafelen op kosten van MS.

Hierdoor wil ik u gewoon hartelijk danken voor uw informatieve nieuwsbrieven. Ik ben zo'n (zeer digibete) vrouw die doorlopend hulp nodig heeft (zie één van uw artikelen) en mij regelmatig spyware en nog erger een virus op de hals haal. Dankzij uw nieuwsbrieven wordt dat echter steeds minder, omdat u mij waarschuwt voor de gevaren van het web, lekken in software en via doorlinken de reparatie daarvan vlot laat verlopen. Ik ben u daarvoor zeer dankbaar en mijn achtervangers, die daardoor steeds minder moeten opdraven, nog meer. Dat wilde ik even kwijt.

Aan Jeroen Doorn (tevens fervent Warcraft-speler): ik had graag gereageert op de advertentie van jeroen doorn , waarin hij beweert dat kinderen worden '' GEDWONGEN '' te spelen. In de eerste instantie hoef je een kind niet te dwingen een game te spelen! Ten tweede krijgen ze onder hun ''DWANGARBEID'' ook nog eens geld toegestopt! Ik vind dat toch allemaal maar cliché ... Had die commentaar nu nog over de katoenplukkertjes uit afrika gegaan zou ik er nog enig respect hebben kunnen voor opbrengen. Maar dit.... nee, echt een bellachelijke manier om een game af te breken.

Wtf?

Kunt u dit aan uw juiste mensen/redactie doorgeven, het gaat over digitale televisie etc. b.v.d. Heb het ook maar aan jullie gestuurd het spreekt voor zichzelf, want de kijkers worden goed bel........., Wilt u het zelf maar invullen en de vecai en kornuiten met hun buitenlandse geldontvangers gniffelen en wij maar.......... Dank nogmaals voor uw tijd en doet u er wat aan? ¡¡¡!!!!!!!!!!!!!

hoiii zijn er ok gratis credist

ik zoek naalte man die by ms wil komen

subject: account How can i become a account?

subject: hoi Cool doei

Met Gods Zegen, wat moet je nu nog zeggen na een Waarschuwing S.O.S. in Lands belang ? Gij allen kan niet zeggen, wij weten niet? Ja, toch?

Hallo Pieter Storms

… 14 dagen later …

KUNT U MIJ MAILEN OP WAT VOOR MANIER IK IN CONTACT KAN KOMEN MET DE HEER STORMS.

Goede dag!

DIT WAS DINSDAG AVOND IN OPGELICHT,WAARSHUWINGHET PROGRAMMA GEZIEN,DUS MEN IS GEWAARSCHUWD,OOK DE POLITIE IS OP DE HOOGTE VOLGENS DE TROS OPGELICHT!!!!

gast rot op

Ik heb met verontrusting kennisgenomen van de in het Hofstadproces gedane rechtbankuitspraken, zowel betreffende de aantoonbaar gepleegde misdrijven als tav de verspreiding van haatzaaiende geschriften en lidmaatschap van een terroristische organisatie. Hoewel het evident is, dat het gooien van een handgranaat door Jason W en het medeplegerschap van Ismail A, alsmede het bezit van een vuurwapendoor Noureddhine El F, ernstige strafbare feiten zijn, acht ik de veroordeling tot respectievelijk 15, 13 en 5 jaar gevangenisstraf buitenproportioneel en getuigend van rechtsongelijkheid tav veroordelingen voor daadwerkelijk gepleegde moorden. Zo is recentelijk een 37 jarige man veroordeeld tot 9 jaar cel vanwege de moord op een shoarma-bezorger en is de dader van de moord op de 10 jarige Nienke veroordeeld tot een gevangenisstraf v! an 18 jaar. Cruciaal echter acht ik het feit, dat er volgens het rechtbankvonnis geen sprake is van enige planning of voornemen tot terroristische aanslagen Ook is het terroristische karakter van deze organisatie door de rechtbank mi slechts gebaseerd op onvolledige chatsessies, gedeeltelijk afgeluisterde telefoongesprekken, een diversiteit aan politiek-religieuze geschriften, videoopnames en omstreden getuigenverklaringen Nog afgezien daarvan echter acht ik veroordeling tot gevangenisstraf vanwege de verspreiding van geschriften in strijd met de vrijheid van meningsuiting, die mi slechts beperkt kan worden door een boete of verspreidingsverbod. Ik acht het derhalve een breuk met de principes van de Nederlandse rechtsstaat, verdachten niet te veroordelen op grond van strafbare handelingen, maar vanwege een door hen gekoesterd al dan niet verwerpelijk gedachtegoed

EEN VAN DE JONGENGENS OP DE NEUDE,FILMDE MENSEN,DIT TIJDENS DE LAATSTE UREN VAN HET GLAZENHUIS. WELIS WAAR MET TOESTEMMING,DUS IK DEED OOK MEE, MAAR NA DAT IK HET FILM DE TERUG WOU ZIEN, BLIJKT HET EEN EROTISCHE SITE TE ZIJN,DAAR WAS IK NIET BLIJ MEE, DE JONGE DIE FILMDE HAD EEN ZWART TSHURT AAN,MET DE TEKST FILMPJE ,NL,WIE DIT ZIC HERINDERD,EN HEM OPDE FOTO HEB STAAN,MAG HIER OVER DE POLITIE INLICHTEN!!!,ALS ZIJN FILMPJE IS MISBRUIKT,LAAT HET DE POLITIE WETEN