Het speakersysteem heeft twee luidsprekers. Het apparaat is voorzien van handgrepen, zodat de eigenaar de iPod Hi-Fi makkelijk kan oppakken. Het luidsprekersysteem kan worden bediend met een afstandbediening, de Apple Remote.

"Apple geeft een geheel nieuw invulling aan het concept stereo-installatie. De iPod Hi-Fi is de eerste iPod-accessoire die de iPod voorziet van echte hifi-geluidskwaliteit", meent Steve Jobs, bestuursvoorzitter van Apple. De iPod Hi-Fi kost 369 euro.

Mac mini

Apple heeft ook een nieuwe Mac mini met een Intel-processor geïntroduceerd. De Mac mini is de derde op Intel-processors gebaseerde computer die Apple uitbrengt.

Er zijn twee modellen van de nieuwe Mac mini. De goedkoopste Mac mini heeft een Intel Core Solo-processor van 1,5 GHz en gaat voor 649 euro over de toonbank. Het duurdere model kost 879 euro en is voorzien van een 1,66 GHz Intel Core Duo-processor.

Volgens de computerfabrikant is de nieuwe Mac mini tot vier keer zo snel als zijn voorganger. Ook zijn er meer uitbreidingsmogelijkheden.