<p/>Jackson realiseerde zich dat er wat vreemds aan de hand was toen ze plotseling een grote groep nieuwe klanten kreeg. De meerderheid van deze klanten was man – opmerkelijk omdat normaal 80 procent van haar klanten vrouw is. Daarnaast kwamen de meeste mannen, in tegenstelling tot haar meeste andere klanten, niet na een doorverwijzing van een arts, maar op eigen initiatief.

Volgens de Cincinnati Post ontdekte Jackson al snel de oorzaak voor de interesse van de nieuwe klanten. Ze ontving een anonieme brief met afdrukken van een chatlog. Twee gebruikers van een chatbox van de provider Sinsinnati.com, 'Auslandur' en 'The Mayor', hadden via chatboxen het gerucht verspreid dat Jackson seks zou aanbieden in ruil voor geld.

Het probleem voor Jackson is dat het onduidelijk is wie Auslandur en The Mayor zijn. Sinsinnati.com ging failliet de dag nadat Jackson de rechtszaak tegen de provider aanspande. Jackson heeft ook America Online (AOL) voor de rechter gesleept. Auslandur en The Mayor hebben een abonnement bij AOL. AOL heeft inmiddels contact gezocht met de twee gebruikers.