- Paul Allen – miljardair en mede-oprichter van Microsoft – stelt zich niet herkiesbaar voor een rol in het Raad van Bestuur van Microsoft. Hiermee komt na 25 jaar een einde aan de formele relatie tussen Allen en de softwaregigant. Allen wil het wat rustiger aandoen bij Microsoft en blijft als adviseur aan onder andere Bill Gates betrokken bij het bedrijf. Tegelijk neemt ook Richard Hackborn afscheid als bestuurslid. De twee zullen niet vervangen worden.

- Eric Benhamou neemt per 1 januari afscheid als CEO van 3Com. Hij wordt opgevolgd door 'kroonprins' Bruce Claflin. Benhamou was tien jaar lang CEO van 3Com, naar eigen zeggen is het nu de hoogste tijd om op te stappen. Het bedrijf - dat midden in een reorganisatie zit - leed een kwartaalverlies van 41,3 miljoen dollar, minder groot dan werd verwacht.

- Computermaker Compaq heeft een nieuwe voorzitter gevonden. De 46-jarige Michael Capellas – momenteel CEO, wat hij ook blijft – zal deze functie met onmiddellijke ingang overnemen van Benjamin Rosen, die met pensioen gaat. Rosen was 17 jaar lang voorzitter van de Raad van Bestuur.

- Chipmaker AMD heeft Robert Rivet tot CFO (Chief Financial Officer) benoemd. Rivet is afkomstig van rivaal Motorola, dat de overstap niet over zijn kant laat gaan. Motorola sleept AMD-president Hector Ruiz voor de rechter. Ruiz verliet Motorola in januari van dit jaar. Bij die gelegenheid zou een contract hebben ondertekend waarin hij Motorola beloofde geen hoge medewerkers mee te nemen naar AMD. In ruil voor die belofte ontving Ruiz enkele honderdduizenden dollars.