Muziekbak

Koppel je pc aan je radio met de Barix Exstreamer. Naast mp3's kan het apparaat ook streams van bijvoorbeeld internetradio-station's doorgeven. De Exstreamer is te configureren via een standaard browser.

Barix Exstreamer, € 179

USBkoffie

Tot groot verdriet van de redactie vooralsnog helaas alleen in Japan verkrijgbaar: de USB koffiewarmer. Plug het apparaat in je pc en zet je mok er in. Zo blijft je koffie tenminste op de juiste temperatuur.

USBHot, prijs onbekend

Toetsenloos toetsenbord

Genoeg van al dat getyp en geklop? Koop de OrbiTouch. Door met de schijven te schuiven bedien je je pc. Het zal aanvankelijk wel even wennen zijn en futuristisch aandoen, dus het is wellicht verstandig om niet direct je toetsenbord weg te gooien. OrbiTouch, € 650

Platte tv

Overal in je huis tv kijken op een plat scherm: het kan met de Sony Airboard. Zet het basisstation op en je kan op het 800 bij 600 lcd-scherm lekker tv kijken. In bad bijvoorbeeld. Of op het balkon (zolang je buurman er tenminste geen heeft).

Sony Airboard, € 1030

Karaoke

Gitaarfreak, maar je kan de juiste bladmuziek niet vinden? Lang leve het internet en de Guitarport. Sluit deze aan op je pc, installeer de software en speel mee met je favoriete nummers die je van het web afhaalt. Isolatiemateriaal niet meegeleverd.

Line 6 Guitarport, € 160

Draadloos servertje

Iets kleiner dan een vhs-cassette: dat is de Sony Portable File Server. Simpel gezegd is het een harde schijf die tevens als access point fungeert. Ideaal om na een dag werken mee naar huis te nemen en door te gaan. Of een presentatie te delen met anderen tijdens een vergadering. Vooralsnog staat het apparaat helaas alleen voor Japan gepland.

Sony FSV-PGX1, www.sony.jp, € 550