- "Vogels houden en kweken is een fantastische hobby. Lekker bezig zijn met levende dieren, volop genieten van een boeiend stukje beschermde natuur in en rond het huis. Het verrijkt uw eigen leven, met vogels meer mens! Maar toch, zo'n liefhebberij vraagt wel verantwoordelijkheid. U kunt die best aan, maar het is toch niet verstandig om zo maar op uw eentje wat aan te vogelen.", zegt de maker van Vogels op het net. Hij doet dan ook de oproep om lid te worden van een vereniging..
http://vogels.op.het.net - Via MachineVeiling-Online -de nieuwe manier van professionele gebruikte machines kopen- kun je gewoon vanachter je PC zaken als hout-, metaal- en kunstofbewerkingsmachines, compressoren, apparaten voor intern transport en meer kopen. De machines worden ingebracht door de vakhandel, hetgeen borg moet staan voor service en kwaliteit.
http://www.machine-veiling.com - Eén van de oudste en mooiste stadjes van ons land, het Zeeuwse Zierikzee, is op het wereldwijde web te vinden onder de adequate naam Zierikzee Online.
http://www.zierikzee.nl - De Integrated Demand Publishing gebruikersgroep is een non-profit kennisplatform voor publishing en printing. Het brengt deskundigen en gebruikers in het veld bij elkaar door het organiseren van bijeenkomsten en werkgroepen, de uitgifte van informatie en virtuele kennisuitwisseling via een eigen webhalte.
http://www.idp-group.org - Voor Cyber Youngsters:
Op de Nederlandse iNLine Skate Website vind je veel nieuws en wetenswaardigheden over... juist.
http://www.inline.nl