Ze jagen een bvd-golfje door je lichaam en dan zie je op een monitor precies hoeveel porno je in je leven hebt gedownload .Als je ooit een verkeerde grap over Bernhard, de jachtvriend van Rien Poortvliet, hebt gemaakt kom je er niet eens in. Dan verschijnt voor straf opeens het schilderij Kabouter Met Pijpje Rookt Een Hert, want dat weten niet veel mensen, dat Bernhard en Rien een soort nieuwe Jonge Wilden waren. Waren lekker experimenteel bezig. Beetje kabouters schilderen, af en toe een zwijn neerleggen en dan weer lekker onbekommerd lachen om Juliana die haar schoenen zocht.

Maar dat vertel ik een andere keer. Net als Maartje heb ik mijn bronnen, waar ik dus niet te veel over wil zeggen, maar ik schrijf voor WebWereld dus ik kan geen onzin verkopen.

Kijk dan eens naar de startpagina. Wat is dat in godsnaam? Een in Afghanistan uit een vliegtuig geworpen kroontje, eenzaam in de woestijn? Wat bedoelt men? Het koninklijk huis is een luchtspiegeling, is dat het? Of is dit Nederland als Prins Bernhard het leeg heeft geschoten? Je weet het niet. Schandalig dat het er ook in het Duits staat, het welkomstwoord, waarmee je dus eigenlijk tegen die Duisters zegt: "Jullie zijn zeker al weer vergeten hoe je Nederlands spreekt."

Klikken maar! Op het menu en dan het rubriekje: "De Koningin en de leden van het koninklijk huis". Ongelofelijk. Ze maken er geen geheim van. Kijk die foto van Beatrix. Een enorme goudkleurige microfoon op haar kraagje. Niet eens draadloos. Hij loopt via haar hardgebakken kleikapsel naar een klein tuinhuisje achter op het landgoed waar Eef Brouwers met een koptelefoon op zit te wachten tot er een deur opengaat.

Gisteren nog Balkenende afgeluisterd, die advies kwam inwinnen in deze lastige periode. "Dus u denkt werkelijk, majesteit, als ik er een slag in doe, in mijn haar, en als ik dan ook steeds zeg, 'echt een vette coalitie man, echt wel, strak, wouterbossieboy' dat ze me dan wel leuk vinden op een bepaalde manier?"

Die hele site zit vol met afluisterapparatuur. Onder de foto van Beatrix zie je, ook weer om totaal onduidelijke redenen een abstract indianenveertje. Is een verwijzing naar haar Indiaanse naam. Luisterend Oor Op Afstand. In die veer zie je, als je goed kijkt, derde van rechts, een klein microfoontje.

Op deze foto, van dezelfde pagina, zie je haar duidelijk kijken welke zwarte richtmicrofoon ze gaat gebruiken tijdens een bezoek aan Tanzania.

Ja, je kijkt gewoon met andere ogen nu, ik kan er niets aan doen. Alles is opeens anders. Op de kinderpagina zie je Willem Alexander vlak voor een nieuw radarsysteem staan waarmee hij in de toekomst Argentijnen in zee kan horen vallen en dat hij het dan meteen kan ontkennen.

Volledig paranoia inmiddels. Print deze pagina uit en eet hem op. Als de zon in de derde baan van Archimedes staat zullen de bloemkolen een vogelnek hebben, zo herkennen wel elkaar, WebWerelders. Niet onvoorzichtig zijn. Steeds alert zijn, dan breekt het lijntje niet. Jasmijn in mijn borstzak betekent dat er wordt meegeluisterd. Even alle schroeven uit mijn bureau halen.