Microsoft neemt het Engelse Iview Multimedia over. Het bedrijf heeft een bescheiden portfolio van slechts twee producten, waarmee het echter op zowel het Windows- als Apple Mac OS X-platform erg succesvol is.

Iview Media en Iview Mediapro zijn programma's voor 'digital asset management', het beheren van digitale mediabestanden. Ook biedt Iview een volledige workflow voor door professionals gebruikte foto's in het RAW-formaat.

Iview Multimedia heeft op haar website een FAQ geplaatst waarin het antwoord geeft op de meest prangende vragen rondom de overname door Microsoft, die vooral door de Mac-gebruikers van Iview met argusogen wordt bekeken.

Volgens Iview-oprichter Yan heeft Microsoft grote plannen met de Iview-producten, maar hoeven gebruikers niet te vrezen dat er geen nieuwe versies van de producten komen. "Iedereen kan de Iview-producten blijven kopen en gebruiken wetende dat Microsoft beide versies volledig zal ondersteunen, ook wanneer de producten zich verder ontwikkelen op zowel het Windows- als het Mac-platform", aldus een verklaring op de website.