Microsoft Office 2007 is zo goed als klaar. Het bedrijf zegt nog enkele weken nodig te hebben om enkele laatste zaken op te lossen, daarna is het product gereed. De publieke lancering van de nieuwe Office is voorzien voor januari 2007, zakelijke klanten zullen al eerder over de nieuwe versies van ondermeer Word, Outlook en Visio kunnen beschikken.

Een exacte datum daarvoor noemt Microsoft echter nog niet. Wel laat het weten op 25 oktober de hudige Office Preview site te sluiten terwijl drie dagen later de support op de nieuwe Office zal worden overgedragen van de huidige bèta-nieuwsgroepen, die worden bewaakt door Microsoft's eigen medewerkers, naar de standaard helpdesks van Microsoft Customer Service and Support.

Migratie

Bedrijven die reeds gebruik maken van de bètaversies van Office, kunnen de serverproducten via een upgrade migreren naar de uiteindelijke versies. Voor de cliënt-applicaties geldt dat deze eerst volledig verwijderd moeten worden alvorens de definitieve code kan worden geïnstalleerd.