- De webhalte Tea Health bevat informatie over meer dan anderhalf duizend theesoorten uit 29 landen. Kijk welke thee een heilzame werking heeft, zie waar en hoe thee wordt geproduceerd, leer feiten over de theegeschiedenis en de reis van de plantage naar je kopje, mok of glas. Uiteraard krijg je instructies hoe je thee moet zetten en wat je bij de verschillende soorten thee moet eten. Op deze webhalte kun je verder de interactieve Tea Trail volgen en zelfs milieuvriendelijke spelletjes spelen.
http://www.teahealth.co.uk - Een bioscoopje pikken in Amsterdam? Een toneelstuk bezoeken in Dublin, Parijs of Hong Kong? Genieten van een musical in Londen of New York? Of gaat je voorkeur toch uit naar een balletvoorstelling in Moskou of Sydney? In de online versie van het onvolprezen Time Out Magazine kun je de culturele, culinaire en cult happenings die in 33 steden over de gehele aardkloot op het programma staan, navlooien.
http://www.timeout.com - Europese cultuur: een Duitse herder speelt de hoofdrol in een Oostenrijkse Krimi-serie die in Nederland op de televisie is te zien op een zender die formeel in Luxemburg is geregistreerd. Uiteraard hebben we het over Commissaris Rex. Er zijn mensen die dit een leuke serie vinden en één hunner heeft er een webhalte aan gewijd.
http://home-3.12move.nl/~sh228942/rex - Nederland verwelkomde onlangs de zestien miljoenste inwoner. De beschikbare ruimte voor groen wordt steeds kleiner. Vandaar dat de minuscule Bonsaiboompjes in ons kleine landje een grote toekomst worden voorspeld. Op Bonsai Empire vind je informatie over het kweken, creëren en onderhouden van Bonsaiboompjes.
http://utopia.knoware.nl/users/jdroste - Voor Cyber Kids:
Aan het shockwave spelletje Roboriders op de webhalte van Lego komt geen schiettuig te pas. Je scheurt door het moeras en slokt alles dat zich onder water bevindt op.
http://www.lego.com/roboriders/swamp.asp?