- Op onze goeie oude school leerden we altijd dat misdaad niet loont. De makers van de webhalte Misdaad Loont denken daar duidelijk anders over. Het publiek wordt gevraagd medewerking te verlenen bij het oplossen van zware misdrijven. En wellicht dat de uitgeloofde beloningen de detective in je wakker roepen. "Maar hé, .....be careful out there!
http://www.misdaadloont.nl - Volgens kenners is er veel misdaad op het wereldwijde web te vinden. Dus als je één van die beloningen wilt verdienen kun je dat misschien wel vanuit je luie stoel doen, door middel van een potje Digitaal Rechercheren. De gelijknamige webhalte vertelt je er meer over.
http://www.digirech.net - Eén van de aardigste dingen van het wereldwijde web is het feit dat je over alles een webhalte kunt maken. Dus ook over Noord-Drenthe. Het Noordenveld is de internetkrant voor dat gebied, waarin tevens een bedrijvengids, een gemeentegids en een virtuele galerie zijn opgenomen.
http://www.noordenveld.nu - Niet alle stiefouders zijn van die kwade loeders zoals veel sprookjes ons willen doen geloven. Het overgrote deel van de stiefouders neemt hun verantwoordelijkheden uiterst serieus. De Mailinglist Stiefouders is bedoeld voor mensen die een partner hebben die al kinderen heeft uit een eerder huwelijk, of die zelf kinderen hebben en een nieuwe relatie aangaan
http://www.egroups.nl/group/stiefouders - Voor Cyber Youngsters:
Op de webhalte van Secret Energy vind je informatie over de jonge bandleden en hun repertoire.
http://secretenergy.iscool.nl