Donderdag is er overeenstemming bereikt over de overname. "De stortvloed aan reacties van bezoekers die teleurgesteld waren over de voorgenomen stop van Mokkels.nl heeft er toe bijgedragen dat de site blijft voortbestaan", zo stelt Blixem.

Er zijn diverse voorstellen gedaan om een reddingsoperatie op touw te zetten. Het bedrijf Blixem bleek het meest geschikt. "Mokkels.nl is de grootste en mooiste babesite van Nederland", aldus Rudy Broekman, directeur van Blixem. "Onze focus ligt op het bedienen van een trouwe gemeenschap. Dit betekent meer mogelijkheden, meer gebruikersgemak en een sneller forum."

Ook is aangekondigd dat de jaarlijkse internetverkiezing voor de mooiste en populairste 'babe' van Nederland, de 'Battle of the Babes', wordt voortgezet. In voorgaande edities werden onder andere Katja Schuurman, Elize en Chantal Janzen tot mooiste Nederlandse vrouw verkozen.

De oprichters van Mokkels.nl zijn blij dat de verdere ontwikkeling van de website bij Blixem een nieuwe impuls krijgt.

Mokkels.nl is in 2000 gestart als hobbyproject, sindsdien is de site snel uitgegroeid. Inmiddels heeft de website ongeveer een miljoen unieke bezoekers per maand.