Op de surveillancevideo was een iemand te zien die een baseballpet droeg met het woord 'JOKER' op de voorkant. De video is genomen toen de verdachte arriveerde bij een hip-hopconcert. De video op Youtube heeft veel media aandacht getrokken en is uiteindelijk meer dan 30.000 keer bekeken.

De 24-jarige George Gallow heeft zich enige tijd later bij de politie gemeld, zo schrijft Reuters. Gallow wordt er van beschuldigd zowel de 22-jarige Ryan Milner als een vriend van Ryan, wiens naam niet bekend is gemaakt, te hebben neergestoken.

Volgens de politie is Milner is enige tijd later overleden. De vriend van Milner is nog herstellende. De aanklacht tegen Gallow luidt doodslag en poging tot doodslag.

Volgens de Canadese politie is het duidelijk dat de extra media-aandacht van Youtube bijgedragen heeft aan het feit dat de verdachte zichzelf heeft aangegeven. De politie heeft gebruik gemaakt van Youtube, omdat de videosite met name populair is bij jonge mensen, zo laat een woordvoerder weten. De meeste concertgangers waren tieners of twintigers.