Dat heeft Motorola maandag op een bijeenkomst voor analisten bekendgemaakt. Motorola is tevreden over het succes van de Razr-telefoons. Er is dan ook een opvolger in de maak die de naam Krzr (spreek uit: 'Craze-er') heeft gekregen.

Het meest opvallende verschil aan het uiterlijk zal zijn dat de telefoon smaller wordt dan zijn voorganger. De telefoon zal een centimeter smaller zijn dan de Razr. Volgens Motorola komt de fabrikant daarmee tegemoet aan de vraag van vooral het jonge publiek.

De Krzr wordt voorzien van een mp3-speler en krijgt een geheugenkaart van 1 GB en een ingebouwde camera met 2 megapixel (8x zoom). De Krzr moet vanaf het derde kwartaal te koop zijn.

Ook is maandag de Rizr aangekondigd. Dit is een variant van de Razr maar dan als slide-telefoon, en geen uitklaptelefoon. Ook de Rizr wordt voorzien van mp3-functies, een 2 megapixel camera en geheugenkaart.

Tot slot heeft Motorola ook de komst van twee umts-telefoons onthuld. Beide telefoons, Razr XX geheten, gaan umts en hsdpa ondersteunen en worden in het vierde kwartaal van dit jaar op de markt verwacht.