In een mail aan zijn klanten zegt MSN genoodzaakt te zijn de prijzen aan te passen omdat de 'kosten in de muziekindustrie zijn gestegen'. Momenteel kosten alle losse tracks 99 cent, terwijl een album 9,99 euro moet opbrengen.

Vanaf eind maart zal een 'klein aantal producten' duurder worden. Singles worden dan maximaal 1,49 en albums maximaal 10,99 euro. "Als je nog wilt profiteren van de lage prijzen, heb je daar nu nog een kleine maand de tijd voor", aldus MSN aan zijn abonnees.

Verder wordt het streamingproduct gewijzigd. Voor 7,99 euro per maand kunnen muziekliefhebbers voortaan onbeperkt streamen. Na het beschikbaar worden van dit abonnement kunnen tracks niet meer los worden gestreamd. Nu kost dat nog één cent per nummer.

MSN neemt zijn muziekdienst af bij OD2, net als onder meer Planet, Wanadoo en Tiscali. Eerder deze week kwam Planet al in het nieuws vanwege een aanpassing van de voorwaarden. Ook Planet wees in zijn communicatie naar de muziekindustrie. Sommige ingewijden vermoeden echter dat de aanpassingen door OD2 zelf gedicteerd worden.

OD2 is onbereikbaar voor commentaar.