- Het Nederlands Arbitrage Instituut stelt zich ten doel om arbitrage te bevorderen als middel van beslechting van geschillen. Op de webhalte van het NAIvind je duidelijke informatie over de oplossingen die het NAI biedt bij de beslechting van handelsgeschillen. Ook vind je een tekst die je kan overnemen om in je handelscontracten te zetten, en het volledige verloop van de arbitrageprocedure.
http://www.nai-nl.org - BioZoek -"de grootste Nederlandstalige informatiebron voor de biologie op het net"- is een webhalte met honderden links naar biologische sites, onderverdeeld in een aantal categorie├źn. Je treft een handige zoekfunctie op deze site aan.
http://www.biozoek.nl - Friesland kent vele unieke dorpen en stadjes. Maar Bokvoordt, "een onzinnig dorp ergens in Friesland", spant in eigenzinnigheid wel de kroon. Zo lezen we in het Bokvoordter Behang dat de directeur van het plaatselijke museum weerman Piet Paulusma verantwoordelijk houdt voor waterschade aan aquarellen. "Directeur van Krampen laat het er niet bij zitten en wil Paulusma voor de rijdende rechter slepen om de schade aan de kunstwerken vergoed te krijgen."
http://www.gironet.nl/home/berdt/bokvord.htm - Met VeilingKijker kun je tegelijkertijd zoeken op de belangrijkste Nederlandse internetveilingen. Daarnaast kun je met VeilingKijker je aan- en verkopen op die veilingen beheren. Bovendien geven ze je tips.
http://www2.win.tue.nl/cgi-bin/usr/fransr/veilingkijker.html - Voor Cyber Kids:
"Dat school niet altijd even leuk is weet je allang. Je klasgenoten pesten je, de leerkracht en jij kunnen niet met elkaar opschieten, je durft niet mee op schoolkamp of je bent geschorst........, kortom je ziet het even helemaal niet meer zitten. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Je kunt namelijk bellen met het gratis nummer van de Onderwijstelefoon! Of, als je liever gebruik maakt van je computer, kun je via het chat-programma ICQ een private chat aanvragen." Daar hoeven we niets aan toe te voegen.
http://www.aps.nl/onderwijstelefoon