De advertentie meet 9300 vierkante meter en is met witkalk geschilderd op een veld vlakbij het Londense vliegveld Gatwick. Vanaf de grond is weinig te zijn, maar vliegtuigpassagiers worden getrakteerd op een afbeelding van een paaldanseres en een verwijzing naar de website Myprivatedance.com.

Woordvoerster Giuseppina Valenza van de gemeenteraad van het Tandridge Districht, zegt dat de advertentie zonder toestemming is geplaatst. De gemeenteraad zal overgaan tot juridische acties als de afbeelding niet snel verwijderd wordt, aldus Valenza tegenover persbureau Associated Press.

Sport Media Gaming, het bedrijf dat de advertentie plaatste, meent echter dat de gemeente juridisch geen poot heeft om op te staan. Directeur Stephen Pearson verklaart dan ook niet van plan te zijn de advertentie te verwijderen.

In 2005 haalde Sport Media Gaming ook al veel publiciteit met een vergelijkbare stunt. Toen werd een reusachtige advertentie voor Axe-deodorant gemaakt, waarbij een man twee naakte vrouwen betastte. Toen werd de advertentie snel verwijderd op last van opdrachtgever Unilever.

Naast de gemeente verzet ook actiegroep Campaign to Protect Rural England zich tegen de afbeelding. "Het is zo'n slecht voorbeeld, om ons landschap alleen voor advertenties te gebruiken", aldus campagneplanner Paul Miner tegenover AP.