Klanten krijgen toegang tot de downloaddienst van Napster, Napster Mobile, waar Napster meer dan twee miljoen nummers aanbiedt, evenals diverse ringtones en plaatjes van artiesten. De dienst zal later in december beschikbaar zijn.

In eerste instantie zal de dienst alleen te gebruiken zijn door O2 Ierland-klanten die een NTT Docomo Imode-telefoon hebben met internettoegang. In januari zal de dienst ook beschikbaar gemaakt worden voor mensen met een telefoon met wap-verbinding en Java.

Het is de bedoeling dat in februari muzieknummers die gekocht worden op Napster Mobile zowel naar klanten hun mobiel als pc gestuurd worden. Momenteel heeft Napster nog geen downloaddienst voor de pc in Ierland.

De mobiele applicatie zal tevens aanbevelingssoftware bevatten, waarmee aanbevelingen gedaan worden voor nummers op basis van de eerdere nummerkeuze van de gebruiker. Tevens bevat de applicatie een zoekfunctie.

In november heeft Napster Mobile een overeenkomst gesloten met TMN Portugal. Wanneer de dienst hier echter van start gaat is niet bekend gemaakt.