Dat heeft de organisatie van Google Idol bekendgemaakt. Bij Google Idol kon het internetpubliek kiezen uit video's waarin mensen muziek playbackten. Dergelijke video's zijn het afgelopen jaar zeer populair geworden.

Pomme en Kelly namen het in de finale op tegen 'The Back Dormitory Boys'. De twee Nederlandse meiden kregen met hun vertolking 'Respect' van Aretha Franklin 50.776 stemmen. Hun tegenstanders in de finale, The Back Dormitory Boys, waren met hun playbackvideo van de Back Street Boys goed voor 15.149 stemmen.

Pomme en Kelly hebben nog geen officiële reactie gegeven op hun overwinning op hun website. Wel bedanken zij op hun site hun fans voor alle stemmen. Tegelijkertijd maken ze bekend dat ze hun andere playback-video's (op de winnende 'Respect'-video na) van internet hebben verwijderd. "We hebben daar verschillende redenen voor en hopen dat jullie het begrijpen", schrijven ze.

De twee lijken enigszins overdonderd door alle media-aandacht. "We waren nooit van plan geweest om zo beroemd te worden." Diverse media hebben de laatste weken aandacht besteed aan het duo. De Telegraaf zette zelfs een foto van het tweetal op de voorpagina.

"Er is zoveel gebeurd in tweeënhalve maand", schrijven Pomme en Kelly. "We hadden nooit gedacht dat dit zou gebeuren. We zijn op televisie geweest en op de radio en we hebben in de krant gestaan, over de hele wereld! In twee maanden tijd hebben we meer dan een half miljoen bezoekers op onze site gehad."