De bedrijven zouden samen op het domein Euro2000.com een speciale site exploiteren, tijdens het EK uiteraard over voetbal. World Online trok zich terug onder druk van de Europese voetbalbond UEFA.

Het kleine Zaanse netbedrijf durft met de claim van 10 miljoen gulden te komen nadat een Franse rechter bepaalde dat Euro2000 niet onderscheidend genoeg is om de naam Euro2000.com te claimen. De UEFA had het Zaanse bedrijf in Frankrijk voor de rechter gedaagd om de domeinnaam te bemachtigen.

World Online en Euro2000.com tekenden in december een contract om samen een evenementensite op te zetten. Die zou het gehele jaar 2000 informatie bieden over diverse evenementen. "World Online zou content, hosting en marketing verzorgen", aldus een woordvoerder van Euro2000.com. "Een deel van de opbrengst van de site zou naar ons gaan." Daar is echter niets van terechtgekomen.

World Online biedt inmiddels met Voetbal.nl veel nieuws over het Europees Kampioenschap voetbal. Die domeinnaam werd in april voor 1 miljoen gulden gekocht door de internetprovider. Een maand eerder trok WOL zich terug uit het samenwerkingsverband met Euro2000.com.