Via het vannacht geopende Netflix kunnen mensen series en films streamen op de Mac, pc, dvd-spelers, gameconsole, bepaalde HD-tv's en via mobiele apps. Gebruikers kunnen, afhankelijk van hun abonnement, maximaal zes apparaten koppelen aan hun account.

Nieuwe content

Vanaf 7,99 euro per maand kunnen gebruikers onbeperkt legaal series en films streamen. Netflix meldt dat gebruikers een downloadsnelheid moeten hebben van minimaal 0,5 MB/s, maar uiteraard een snellere verbinding nodig hebben voor hogere kwaliteit.

De dienst komt ook met Nederlandse content in de vorm van Nederlandse films als Loft en Komt een vrouw bij de dokter en cabaretshows. Ook exclusieve Netflix-content als het nieuwe seizoen van Arrested Development en de series House of Cards en Orange Is The New Black zijn beschikbaar. De dienst houdt bij waar mensen naar kijken en komen met suggesties op basis van het kijkgedrag.

Proefabo

Gebruikers kunnen de dienst een maand gratis proberen, maar moeten daarbij wel meteen hun betaalgegevens opgeven, zodat incasso na de eerste maand van start kan gaan. Gebruikers die vóór het einde van de eerste maand opzeggen, hoeven niet te betalen, belooft de site.

Klik voor groot