Presentatrice Catherine Bosley van het tv-station WKBN in de staat Ohio zal haar vakantie in Florida in maart niet snel vergeten. Tijdens de vakantie deed ze mee aan een 'wet T-shirt contest'. Iemand maakte foto's van Bosley terwijl ze zich uitkleedde.

Tien maanden was er niets aan de hand, maar vorige week doken de foto's op op internet. Bosley stapte daarop naar haar managers met het voorstel om ontslag te nemen.

Uit een peiling op de site Ksat.com blijkt dat de meeste mensen weinig begrip hebben voor het gedwongen vertrek van Bosley. Op het moment van schrijven vond meer dan 90 procent het ontslag onterecht. "Ik ben een rolmodel", aldus de presentatrice tegenover een radiostation.

De presentatrice heeft spijt van haar actie. "Ik heb mezelf en God teleurgesteld." Op het moment van de striptease was de presentatrice naar eigen zeggen net hersteld van een longaandoening. Ze wilde feestvieren. "Het waren twintig tot dertig minuten van mijn leven. Ik heb niemand beschadigd. Destijds was het leuk."