Na het daverende succes van gisteren kijken wij vandaag nogmaals naar geweldige Prime Day-aanbiedingen van Amazon. Het bedrijf geeft gebruikers nu al een paar jaar de mogelijkheid in te schrijven voor Amazon Prime. Een dienst die je niet alleen allerlei voordeeltjes geeft (zoals gratis verzending) en grote kortingen, maar je ook gebruik laat maken van andere (streaming)diensten als Prime video, Prime Music en Twitch Prime.

Mocht je nog geen Prime-lid zijn, geen nood, de dienst is een maand lang gratis te proberen en kost je daarna 5,99 euro per maand.

Hoewel de naam Prime Day je doet denken dat deze slechts een dag duurt, plakt het bedrijf er maar al te graag wat tijd achteraan om gebruikers genoeg de kans te geven te browsen tussen de honderden (duizenden?) producten die met grote kortingen worden aangeboden.

Wij helpen je graag op weg en hebben een kleine selectie gemaakt van producten die niet alleen de moeite waard zijn, maar ook daadwerkelijk geleverd kunnen worden naar Nederlandse adressen. Het komt jammer genoeg nog wel eens voor dat sommige producten, ondanks dat zij vermeld staan op de Nederlandse Amazon-site, niet kunnen worden opgestuurd naar een Nederlands adres.

Wij zullen dus vooral aanbiedingen die te vinden zijn op de Engelse en Duitse Amazon-sites bekijken, lichten de mooiste er voor je uit en controleren of deze kunnen worden geleverd naar Nederland. Mocht je al een Nederlands (of Engels) account hebben hoef je je geen zorgen te maken. De gebruikersaccounts zijn uitwisselbaar dus het maakt niet uit op welke site je je ooit hebt ingeschreven.

Motorola Moto G6

Motorola is de laatste jaren bezig met een gigantische opmars in Europa (en Zuid Amerika) en weet keer op keer indruk te maken op reviewers en eigenaren met hun toestellen. Vooral de G- en Z-serie doen het goed en stonden vorig jaar in onze beste smartphones-lijst.

Vandaag heeft Amazon de Motorola G6 in de aanbieding voor Prime Day en het toestel kan met 16 procent korting worden aangeschaft waardoor deze nu voor 225 euro kan worden aangeschaft.

Nvidia SHIELD TV

Als je nog een media center zoekt waar je ook nog op kan gamen, dan is de SHIELD TV van Nvidia een hele goede, betaalbare keuze. Zeker nu Amazon ook nog eens 25 procent van de prijs afhaalt. Dit apparaat kan je favoriete games en films afspelen in 4K en is super snel.

Lees ook: Kant en klare mediacenters die je zo kan aanschaffen

De SHIELD TV kost je nu ongeveer 152 euro.

Asus Prime B350 Plus

Zoek je nog een bruut moederbord voor je kersverse AMD Ryzen-processor? Zoek niet verder. Dit moederbord ondersteunt maximaal 64 GB RAM, heeft zes USB 2 poorten, 1 USB 3-poort, 1 HDMI, VGA, Ethernet en PS/2-poort en je krijgt er nog gratis Windows 10 Pro bij ook. En dat voor slechts 84,43 euro.

Corsair Void Pro RGB USB Gaming headset

We blijven nog even bij de gamers. Amazon stunt flink met de Void Pro-headset van Corsair en haalt maar liefst 42 procent van de prijs af waardoor je nu nog maar 57,90 euro betaald hoeft te worden.

Lees ook: De beste Gaming-headsets

SanDisk Ultra Fit 128 GB USB 3.1-stick

Je kan nooit genoeg USB-sticks hebben en als je er toch eentje gaat halen, ga dan meteen voor een exemplaar met veel opslagruimte omdat je altijd zal zien dat die groep bestanden net niet past. Grote USB-sticks zijn nog steeds wat aan de prijzige kant en Amazon heeft besloten daar vandaag wat aan te doen. De 128 GB-versie van Sandisk's Ultra Fit-USB-sticks wordt aangeboden met 44 procent korting waardoor je er nu nog maar 27,99 euro voor betaalt.

Een koopje, zeker gezien het feit dat het een USB 3.1-stick is en er met 130 MB per seconde gelezen kan worden van deze snelle stick.