Tijdens ons onderzoek om te controleren of Black Friday-aanbiedingen wel echt aanbiedingen zijn, vonden wij weer een aantal prachtige deals die nu al lopen. Wij kunnen het niet laten die met je te delen, dus plaatsen wij die hier alvast.

Samsung HW Q60R (By Harman Kardon)

Als je nog een mooie geluidsinstallatie zoekt voor onder je tv, dan kan je je lol op met de Samsung HW Q60R Soundbar. Deze set bestaat uit een soundbar met draadloze subwoofer en wallmount kit.

Deze set kost normaal gesproken 449 euro, maar dankzij de dikke Black Friday-korting nog maar 299 euro

Haal de Samsung HW Q60R (By Harman Kardon) hier het voordeligst.

LG 65SM8200 HDR Smart TV

Zoek je nog een mooie tv? Dit gigantische monster wordt voor een wel hele strakke prijs aangeboden, en dan is het nog niet eens Black Friday. Deze 65 inch 4K LED-tv kost normaal gesproken nog net geen duizend euro, maar wij hebben een webshop gevonden waar deze voor slechts 699 euro wordt aangeboden. Een prachtige prijs!

Haal de LG 65SM8200 HDR Smart TV hier het voordeligst

Playstation 4 slim

Ook voor de hardcore gamers valt er genoeg te halen. Mocht je (nog) geen Playstation 4 hebben, dan is dit je kans. De Playstation 4 slim kan nu voor minder dan 200 euro worden besteld dankzij mooie Black Friday-kortingen. Wij vonden er uiteindelijk eentje voor 195 euro.

Haal de Playstation 4 slim het voordeligst

HP Chromebook CB11AG6 OR

Deze computer is ideaal voor een filmpje, tekstverwerken, internetten en huiswerk en dankzij Black Friday-week goedkoper dan ooit. Deze laptop wordt voor slechts 149 euro aangeboden.

Haal de Chromebook CB11AG6 OR hier het voordeligst

Samsung Galaxy S8

Oké, het is misschien niet het nieuwste vlaggenschip, maar dat maakt het nog geen slecht toestel. De Galaxy S8 kan nog steeds goed meekomen. Hardwarematig is het in elk geval nog steeds een topper. Het toestel kan nu voor 399 gekocht worden en daarmee heb je nog steeds een krachtpatser in je hand.

 

De Samsung Galaxy S8 kan hier het voordeligst worden gehaald.

Tele2 Black Friday Deals

Ook mobiele providers doen mee met de Black Friday-gekte en komen met mooie aanbiedingen. En niet alleen voor gebruikers die een sim only-abonnement willen hebben, maar ook voor gebruikers die een abonnement af willen sluiten in combinatie met een smartphone. Het bedrijf stunt onder andere met de Sony Xperia 1, 10, Huawei P30 PRO, Samsung Galaxy S10 en iPhone Xs.

Sluit hier voordelig een Sim only abonnement af

Sluit hier voordelig een abonnement in combinatie met smartphone af

T-Mobile Black Friday Deals

Tele2 is niet de enige Mobiele provider die met prijzen en kortingen stunt. Ook T-Mobile kan er wat van. De iPhone 11, Samsung Galaxy S10, Huawei P30 Pro, Sony Xperia 5, Oppo Reno 2 en OnePlus 7T kunnen voor prachtige prijzen worden aangeschaft in combinatie met een abonnement en ook de Black Friday Sim Only-aanbieding is niet mis. Bovendien betaal je geen aansluitkosten als je een abonnement afsluit wat ook weer mooi meegenomen is.

Sluit hier voordelig een Sim only abonnement af

Sluit hier voordelig een abonnement in combinatie met smartphone af

Cyberghost

Deze snelle VPN-dienst is de laatste tijd hoge ogen aan het gooien en heeft door de jaren heen het aantal servers behoorlijk uitgebreid. Ook met de privacy zit het wel goed. De dienst vraagt niet om informatie waarmee jij te identificeren bent en betalingen worden afgehandeld door een 3rd-party betaaldienst. Cyberghost kreeg onder andere om die reden een plek in onze lijst van beste VPN-diensten van dit moment.

Op dit moment kan je voor slechts 2,45 euro per maand gebruik maken van deze dienst.

Meld je hier aan voor de Cyberghost-aanbieding