Take-Two Interactive, eigenaar van het label Rockstar en uitgever van het fel bekritiseerde Grand Theft Auto: San Andreas is voor de rechter gedaagd door Florence Cohen (85). Ze beweert dat Take-Two het spel via misleidende reclame heeft aangeprezen.

Met de inmiddels beruchte Hot Coffee-software kunnen de verborgen seksuele scènes in het spel zichtbaar worden gemaakt. Volgens Cohen voelt haar kleinzoon zich bedrogen nu blijkt dat het spel seksueel getinte content bevat, zo schrijft Associated Press.

Opmerkelijk in de zaak is echter dat Cohen het spel heeft gekocht voor haar kleinzoon die pas veertien jaar is. Het spel heeft van de leeftijdskeuring Mature (voor 17 en ouder) meegekregen. Inmiddels is deze grens opgeschroefd tot 18 jaar en ouder.

Cohen heeft inmiddels aangegeven dat ze de zaak niet alleen voor zichzelf en haar kleinzoon voert, maar 'voor alle kopers in de VS die slachtoffer zijn geworden van de in haar ogen misleidende presentatie van Take-Two'. De oma eist in haar rechtszaak dat Take-Two de winst die ze maakt met de verkoop van San Andreas afstaat.