Om de jaarlijkse sysadmin appreciation day aanstaande vrijdag op te luisteren doen we wederom een oproep: geef jouw favoriete systeembeheerder een welverdiende pluim. Maak er een kiekje van en stuur die naar de redactie. Vrijdag zullen we de foto’s publiceren.

Mail de foto van jouw favoriete sysadmin naar [email protected] onder vermelding van ‘Sysadmin 2010’. Vergeet niet naam, functie en bedrijf te vermelden, en omschrijf in 1 zin wat je sysadmin zo bijzonder maakt. De beheerhelden van vorig jaar zijn hier te zien.

Competitie

Daarnaast onthult onze zustersite Techworld op vrijdag de winnaar van de jaarlijkse sysadmin van het jaar competitie. Je kunt daar nu al interviews met de 10 finalisten lezen.

(actievoorwaarden: Inzending garandeert geen publicatie. De redactie behoudt zich het recht voor om foto's te zonder opgaaf van reden te weigeren; Door inzending geeft de afzender aan dat hij/zij beschikt over de rechten om de foto te publiceren; Door inzending geeft de afzender Webwereld het recht om de foto zonder vergoeding te publiceren).