Nadat de pagina gemaakt was, werd deze snel populair bij de overige kinderen op school. Dit resulteerde in een hoop reacties, waaronder aantijgingen dat het assistent hoofd onzedelijke relaties zou onderhouden met vrouwelijke leerlingen.

De 16-jarige jongens hebben de pagina een paar dagen later verwijderd. Volgens de directeur van de school, Tim Fite, waren de beschuldigingen onwaar en verstoorden deze bovendien het schoolsysteem. Memphis Online schrijft dat alle drie de leerlingen zijn geschorst voordat ze gehoord zijn.

De rechtszaak is aangespannen tegen Tim Fite, het schoolbestuur en het hoofd van de school. "Naar mijn mening heeft de school correct gehandeld", aldus Fite.

De advocaat van de ouders, William Winchester, denkt daar echter anders over. Hij stelt dat de jongens zijn gestraft op basis van anonieme reacties van andere mensen. Bovendien beweert hij dat niemand van de school de parodie daadwerkelijk heeft gezien.

De eis van de ouders is dat de drie jongens zonder verdere consequenties weer toegelaten worden op de school en dat aan elk van de families een schadevergoeding van één miljoen dollar wordt betaald.