- Of het weer er dit Paasweekeinde geschikt voor is, valt nog te bezien. Er is in ieder geval wel een plekje te vinden om met een Frisbee te gooien. Een spelletje? Nee hoor, een echte internationale sport. Kijk maar eens op een webhalte met nieuws, uitslagen en foto's van disksmijters in actie. Je vindt er uitgebreide instructies en tips voor zowel beginners als gevorderden.
http://www.frisbee.com - De Keukenhof in Lisse en de omliggende bollenvelden zijn al jaren de voorjaarsbestemming bij uitstek voor Duitse, Britse en andere buitenlandse toeristen. Maar wist je dat je als Nederlander er ook gewoon naar toe kunt? Dit voorjaar is de Keukenhof nog open tot en met 24 mei.
http://www.keukenhof.nl - Is het geen weer om je frisbee te laten landen in één van de bloembedden van de Keukenhof? Dan wordt het misschien eens tijd om je verzameling vliegende schotels, ruimtestations en tinnen of plastic robots te voorschijn te halen. Of verzamel je dat spul nog niet? Kijk dan eens hoe anderen dat doen op een webhalte met foto's van dit soort speelgoed uit de vijftiger jaren van de vorige eeuw tot heden, besprekingen van de nieuwste modellen en links naar andere verzamelaarssites van dit soort speeltjes. Ook vind je er een kopersgids met tips waar je dit spul kunt kopen, waar je bij de aanschaf op moet letten en hoe je het moet onderhouden. Als je zelf robots bouwt kun je foto's van je creaties inzenden.
http://www.alphadrome.com - Een Easter Egg is een verborgen grapje dat softwareprogrammeurs in een programma stoppen. Het kan van alles zijn: verborgen commando's, grapjes of een leuke animatie. Het voordeel van digitale paaseieren is dat als je ze niet kunt vinden ze op den duur ook niet gaan stinken.
http://members.tripod.com/bahta1 - Voor Cyber Kids:
De Amerikaanse site Kids Domain wenst je Happy Easter met veel software, spelletjes, verhaaltjes, kleurplaten en nog veel en veel meer.
http://www.kidsdomain.com/holiday/easter/index.html