- Een vader die gewoon doet wat ie moet doen heet tegenwoordig een Zorgvader. Een achttal van die zorgende types, 'allen werkzaam in de tv-makende, schrijvende en ontwerpende media', heeft over het 'zorgvaderen' het één en ander op het wereldwijde web gepleurd. De aandachtige lezertjes krijgen onder andere een leerzaam PappABC -Sperma, zie Zaad- voorgeschoteld. Ik blijf echter zitten met een vraag: wat zijn in hemelsnaam tv-makende, schrijvende en ontwerpende media?
http://www.ikvader.nl - De nieuwe website Huiselijk Geweld is "een digitaal kenniscentrum voor organisaties (politie, gemeenten en hulpverlening) die actief zijn in de aanpak van huiselijk geweld. Maar ook slachtoffers van huiselijk geweld kunnen op de website informatie vinden over lokale instanties die hulp kunnen bieden".
http://www.huiselijkgeweld.nl - De meeste PSV-supporters zagen met genoegen hoe keeper Ronald Waterreus de Joegoslavische international Ivica Kralj uit het eerste elftal hield. Een enkeling vindt dat echter zo jammer dat hij een eerbetoon aan de naar Partizan Belgrado vertrokken doelman op het wereldwijde web heeft geparkeerd.
http://members.tripodnet.nl/ivicakralj - Nog niet zo lang geleden werd er op het Drentse platteland in dorpscafés muziek gemaakt door lokale grootheden als Cuby and the Blizzards. Tegenwoordig krijg je zelfs in het land van Bartje dit soort teksten onder ogen: "De Stichting Jazz en Wereldmuziek in Roden stelt zich ten doel een waardevolle en aanvullende bijdrage te leveren aan het culturele leven in de gemeente Noordenveld in eerste instantie in het dorp Roden". Ach, was wethouder Hekking nog maar in functie.
http://home.hetnet.nl/~jazz4/index.html - Voor Cyber Kids:
Het ziet er erg lief uit: Joost en muis is een interactief verhaaltje voor kinderen tot zeven jaar.
http://www.westbrabant.nl/joost-en-muis