- Op het Nationale Forum over Maxima Zorreguieta kun je je mening met anderen over de veelbesproken verhouding tussen onze Kroonprins en Maxima delen. Breng je stem uit op via de enquête, bekijk een aantal foto's of surf verder via de linkpagina. Bijvoorbeeld naar de zeer informatieve webhalte Maxima Zorreguieta Nieuws, een goed gedocumenteerd nieuwsoverzicht met een wel heel fraaie URL.
http://www.maximaforum.f2s.com
http://www.zorreguieta.nl - Ben je op zoek naar een bepaald iemand. Bijvoorbeeld die oud-klasgenoot of dat dienstmaatje van vroeger? Dan kun je een oproep plaatsen op het gratis bulletinboard van Wiezoektwie.nl. Tegen een vergoeding kun je ook een groter opsporingsbericht kwijt.
http://www.wiezoektwie.nl - Op de officiële Pistolen Paul Homepage kun je kennis maken met de 'ongekroonde koning van de Amsterdamse onderwereld'. "Wie is Pistolen Paul Wilking? Superboef of superster, zachtaardige wapenboer of keiharde engel der wrake, hitsige kruisridder of kille sjacheraar, penose proleet of paradijsvogel? Waarschijnlijk is hij het allemaal." Met deze tekst moet je interesse in deze Mokumse Robin Hood worden gewekt. Na 'Ik Jan Cremer' en 'Haring Arie' van decennia geleden lijkt het echter een wat achterhaalde techniek.
http://www.pistolenpaultje.nl Er vliegen dagelijks vele miljarden bytes de wereld rond die eigenlijk niet verzonden hadden hoeven worden. Wat te denken bijvoorbeeld van al dat e-mailpostpapier dat je via Outlook Express kunt versturen? Op Anne Martine Design vind je fors wat KB's aan "briefpapier (stationery) voor Outlook Express 5", waarmee je je e-mail kunt opfleuren en je bijdrage kunt leveren aan filevorming op de elektronische snelweg.
http://members.tripodnet.nl/AnneMartine/index.htm - Voor Cyber Youngsters:
Klinisch psycholoog Hilde van der Ploeg is gespecialiseerd in de seksuologie. Op het wereldwijde web heeft ze in het Sexwoordenboek meer dan 500 pagina's handige informatie voor jongeren over seks en relaties ondergebracht. Door het heldere taalgebruik en de ontspannen illustraties een aanrader voor alle jongeren (en ook voor ouderen die nog iets bij willen leren).
http://www.sexwoordenboek.nl