Power.com ondersteunt op dit moment onder andere Facebook, MySpace en MSN. En de Brazilianen zijn nog van plan Hotmail, Twitter en LinkedIn te ondersteunen zodat die ook verzameld kunnen worden op de site.

Door alle belangrijke sociale sites op één pagina krijgen gebruikers een overzicht van alle contacten verspreidt over de verschillende sites. Het werkt door de gegevens van de specifieke website op te geven op de startpagina, waarna alle details van een account van bijvoorbeeld Facebook op een nieuwe pagina worden geplaatst. En vanaf Power kunnen direct berichten worden verstuurd naar alle contacten op de verschillende sites.

Donaties

Volgens Businessweek dankt Power.com zijn bestaan aan een aantal donaties. En zou het, terwijl het nog in bèta staat en voor 1 december alleen in Brazilië bekend was, al vijf miljoen leden hebben.

Power.com is niet de eerste site die probeert een overzicht te geven van waar iedereen mee bezig is op het web. FriendFeed en Facebook Connect gingen Power al voor. Maar bij FriendFeed is het niet mogelijk om berichten te sturen naar contactpersonen. Facebook presenteerde Connect deze zomer. Door dat programma kunnen gebruikers contactpersonen detecteren op andere websites.