Boost Labs is een verzamelnaam voor een aantal investeerders, waarvan Wouter Goort en Toon Franssen de initiatiefnemers zijn. Ook Bas van Veen van Escobar Advertising hoort bij de investeerdersclub. Hij laat weten dat Boost labs over zes weken naar buiten komt met concrete plannen voor de huizensites.

"Het personeel heeft de mogelijkheid om mee te gaan", zegt Van Veen. Over het bedrag van de overname wil hij niets kwijt. Moviq was een samenwerking van Rabobank en Sanoma, en is nu ruim een jaar online. De websites stonden sinds half april te koop.

Hypotheek

De site geeft naast het woningaanbod informatie over wonen, verhuizen en inrichten. Zoekallehuizen.nl werd in november 2006 gekocht door de Rabobank. Met die site hoopte de bank nieuwe hypotheekklanten binnen te trekken.

Van een ander Rabo-project, Rabo Mobiel, werd onlangs bekend dat het gaat afslanken. Een deel van de taken wordt door de Rabobank overgenomen, reden waarom Rabo Mobiel met minder medewerkers toe kan. Tegenover Telecompaper liet de CFO van Rabo Mobiel weten dat de markt voor mobiel betalen momenteel stil ligt. Volgens hem komt dat mede door de gevolgen van de economische crisis.

De Rabobank kon niet direct reageren op de overname.