De site, RapidMovies, bevat momenteel nog slechts enkele tientallen filmtrailers, maar volgens NewTeeVee is het de bedoeling dat er ook Hollywood blockbusters aangeboden worden. Warner Bros zelf wil de samenwerking nog niet bevestigen, maar de filehoster zelf wel.

De samenwerking met Warner Bros is opmerkelijk omdat RapidShare al sinds jaar en dag platform is voor uitwisseling van auteursrechterlijk beschermd materiaal. Via de site kunnen gebruikers een bestand uploaden, waarna anderen die via een url in de browser kunnen downloaden.

Rechtszaak

Het in Zwitserland gevestigde RapidShare heeft al de nodige juridische sores achter de rug. In 2007 stapte de GEMA, de Duitse equivalent van Buma/Stemra, naar de rechter. Die zaak is nu in hoger beroep. RapidShare zelf claimt dat slechts een platform is dat niet verantwoordelijk is voor acties van gebruikers, en verwijst rechthebbenden naar de notice-and-takedown-procedure.

De fileshoster werkt ook al samen met gamesindustrie aan RapidGames, een portal waar trailers en patches te vinden zijn.