De ringtones 'Een beetje verliefd' en 'De Vlieger' zijn dit weekend op grote schaal gedownload via de site van radiomaker Patrick Kicken. "Het zakt nu weer een beetje in, maar Hazes staat nog steeds op plek één en twee van de ringtone toptien", aldus Kicken.

"Afgelopen weekend heb ik op de radio de ringtone laten horen en geroepen dat je een sms'je of mailtje kon sturen als je hem toegestuurd wilde krijgen", aldus Kicken. "Binnen een uur kreeg ik meer dan tweehonderd reacties, vaak ook met hele verhalen eromheen dat een held is heengegaan et cetera."

Ook in nieuwsgroepen en bij peer-to-peer (p2p) netwerken zijn de nummers van Hazes de laatste dagen erg populair.

Het nummer 'Zij Gelooft In Mij' wordt deze week als single en ringtone uitgebracht. Kicken vermoedt dat ook dat nummer van Hazes hoge ogen zal gooien.

Het overlijden van de zanger heeft tot veel activiteit geleid op internet. Talloze fans van de uit de Amsterdamse Pijp afkomstige vertolker van het levenslied lieten op condoleancesites een reactie achter. Enkele uren nadat Hazes' overlijden bekend was geworden, circuleerde er ook al een gemanipuleerde foto met een grafsteen van Hazes voorzien van een Heineken-uithangbord.