- De Stichting Amsterdam International Artists organiseert iedere zondag op het Spui in Amsterdam onder de naam Artplein Spui een verkooptentoonstelling in de open lucht met recent werk van zo'n zestig hedendaagse Nederlandse en internationale beeldende kunstenaars. Alle technieken komen aan bod: schilderijen in olie- en acrylverf, aquarellen, grafiek, beeldhouwwerk, keramiek en sieraden. Dankzij een systeem van roulatie is elke zondag ander origineel werk te zien van 25 verschillende deelnemers. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door het duo Sunflower met harp- en gitaarmuziek.
http://www.artplein-spui.nl - Op loopafstand van het Spui ligt het Koninklijk Paleis op de Dam. En omdat de aanstaande koninklijke trouwfeestjes flink wat duiten gaan kosten zijn alle bijverdiensten mooi meegenomen. Daarom kun je voor nog geen joetje de koninklijke pracht en praal bezichtigen. Kinderen kunnen er, tegen een vergoeding uiteraard, hun verjaardagspartijtje houden. Kijk voor openingstijden, prijzen en nieuwtjes op de webhalte van het Koninklijk Paleis Amsterdam.
http://www.kon-paleisamsterdam.nl - "Stel dat je één dag per jaar de baan van je leven hebt, de functie die je altijd al hebt willen doen. Aan een simpele analyse van één dag hou je vaak goede ideeën over dan de meeste mensen denken. Want problemen en oplossingen zijn bijna overal hetzelfde en kun je gebruiken in je huidige job." Kortom, ruil één dag met iemand anders van baan.
http://een-dag-een-andere-job.4t.com - Wie zeer regelmatig vreemd wil gaan heeft niettegenstaande de naam niets te zoeken op de webhalte Daily Adventures. Ben je echter op zoek naar verse SF-strips en cartoons die je desgewenst gratis op je eigen website kunt plaatsen dan is dit een aardig adresje om regelmatig te bezoeken.
http://www.astoundingspacethrills.com - Voor Cyber Kids:
Een beetje uitgekeken op je stepje? Kijk dan eens op de webhalte Ghetto Scooter voor nieuwe ideeën.
http://www.ghettoscooter.com