In de wekelijkse top-20 van 'buzz-woorden' van Yahoo staat Irak inmiddels op de eerste plaats. Ook in de rest van de top-20 komen veel aan Irak gerelateerde zoekopdrachten voor.

Saddam Hoessein komt nieuw binnen op negen, terwijl George W. Bush genoegen moet nemen met een tiende plaats. Er wordt nu veel vaker gezocht op de Irakese dictator dan op popster Britney Spears, zo blijkt uit een grafiek waarin de twee tegen elkaar worden afgezet.

Ook andere artiesten - zoals 50 Cents (tweede), Eminem (6), Jennifer Lopez (14), R. Kelly (18) en Avril Lavigne (19) dalen in de top-20. The Dixie Chicks doet het daarentegen wel goed. De countryband staat op de derde plaats.

Een van de leden van de band, Natalie Maines, zei onlangs in Engeland dat ze zich schaamde dat Bush uit dezelfde staat kwam als de groep, Texas. Daarmee riep zij de toorn van conservatief Amerika over zich af. Inmiddels heeft Maines haar verontschuldigingen aangeboden. Het aantal zoekopdrachten naar de zangeres steeg met 3920 procent.