Samsung Electronics heeft verklaard dat het de grafische ontwerpen in de Skin-telefoons heeft aangepast, nadat bleek dat een aantal iconen was overgenomen van Apple en Microsoft. De laatste twee weken klaagden grafisch ontwerpers en internetgebruikers op diverse online discussiegroepen, waaronder appleforum.com, over de ontwerpdiefstal.

De Skin-gsm bevatte onder andere een door Apple ontworpen afbeelding van een kladblok waar een pen op ligt, de bekende ronde mannetjes die MSN Messenger vertegenwoordigen, en een Apple-icoon dat bestaat uit een stapeltje van drie gele 'post-it'-stickertjes.

"Er zijn een paar fouten gemaakt tijdens het ontwerpen van het nieuwe product", verklaarde Chung Kook-hyun, hoofd van Samsungs bedrijfsontwerpcentrum, tegenover de Korea Times. Hij meldde verder dat de ontwerpen zijn aangepast en dat hij ervan overtuigd is dat de modellen met de gewraakte afbeeldingen niet meer in de winkel verkrijgbaar zijn.

Samsung heeft de Skin-telefoons uit de schappen gehaald en biedt op de bedrijfswebsite een update aan die Skin-bezitters kunnen downloaden om de onrechtmatige gebruikte iconen te vervangen. Het Skin-model werd met een groot advertentie-offensief aangekondigd als opvolger voor de succesvolle BlueBlack-series. De Skin-telefoon is 13,9 millimeter dik en beschikt onder andere over een 1,3 megapixel camera en mp3-speler.