Sandisk is de website www.idont.com gestart als onderdeel van een anti-Ipodcampagne, waarmee het bedrijf de aandacht wil vestigen op de eigen e200 mp3-speler. De campagnesite opent met een animatie van een kudde schapen die witte oordopjes dragen.

Op de homepage roept Sandisk 'ontevredenen, vrije denkers en tegendraadsen' op om in opstand te komen tegen het 'Itatorship', de Ipod-dictatuur. "De tijd is aangebroken om te ontsnappen aan bestandsformaten die de vrijheid beperken en aan één enkele bron voor muziek", aldus de homepage, refererend aan het aac-formaat en Itunes.

Sandisk-topman Eli Harari verklaarde in maart dat het bedrijf een "sterke nummer twee" wil zijn op de markt van muziekspelers, zo meldt Macworld. Met een marktaandeel van 10 procent is Sandisk op dit moment op afstand tweede in de Amerikaanse muziekspelermarkt.

De website bevat verder links naar anti-Ipod websites, een nieuwspagina en onder de naam 'het alternatief' reclame voor de eigen e200. Verder is er een link naar een grote hoeveelheid merchandise, zoals t-shirts en caps, en gratis materiaal zoals bureaubladafbeeldingen en sticker-templates.