- Game on! De Amsterdamse darter Co Stompé is gisteren vrij hardhandig uit de Embassy World Professional Darts Championships in Frimley Green gezet. Vandaag komt Hagenees Raymond van Barneveld, favoriet bij de bookmakers, in actie. Hij doet letterlijk een gooi naar de kwartfinales. Zowel op de officiële webhalte van het toernooi, als op de speciale site van de BBC komen de dartsliefhebbers stevig aan hun trekken.
http://www.embassydarts.com
http://www.bbc.co.uk/darts - Popband U2 heeft onlangs zijn officiële webhalte op het wereldwijde web betrokken. De surfende fans hebben dit op waarde weten te schatten en zorgden in de eerste maand voor een slordige 100 miljoen pageviews, zo meldt de Irish Times.
http://www.u2.com - Slijp de scharen! Alleen al in Nederland hebben honderden mensen plezier in het maken van papierknipwerk. De Nederlandse Vereniging voor Papierknipkunst wil door middel van allerlei activiteiten meer bekendheid aan de knipkunst geven en het onderlinge contact tussen knippers en knipsters trachten te bevorderen.
http://home.hetnet.nl/~knipkunst - De webhalte Trojkas Amsterdam Camviewer bestaat uit een verzameling Amsterdamse webcams, die hoofdzakelijk zijn gesitueerd op het KNSM-eiland. De site heeft zowel een uitvoering voor snelle als voor langzame verbindingen.
http://members.ams.chello.nl/r.van.oppens/webcamspage.htm - Voor Cyber Kids:
Op Kinderverhalen vind je kinderverhalen om zelf te lezen of uit te printen om voor te (laten) lezen. Daarnaast kun je op deze webhalte je eigen kinderverhalen publiceren en je illustraties aan kinderverhalen toevoegen. http://www.kinderverhalen.nl