- Viva España! Jaarlijks komen er meer dan 40 miljoen toeristen een bezoek brengen aan het prachtige Spanje, hiermee is dit één van de drie meest bezochte landen ter wereld. Op de mooie webhalte Spanje Direct kom je meer te weten.
http://www.spanjedirect.nl - Sinds januari vorig jaar hebben de Zaate Hermeniekes Gaele Rouk, de jongste Zaate Hermenie en Oet de Moat, de oudste Zaate Hermenie, een unieke samenwerking uit welke tot de samenvoeging van beide Hermeniekes ontstond. Henjig Ellenjig heet deze combinatie uit Lindenheuvel.
http://members.nbci.com/henjigellenjig - De Arnhemse wijk Klarendal is een "wijk met kleur en karakter". De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat de webhalte mooier lijkt, dan de wijk zelf. Vooral omdat je er een foto aantreft van Elvira Waterval, de Miss Klarendal van het vorige jaar.
http://www.klarendal.nl - De Sloveen Davo Karnicar is er als eerste in geslaagd om de Mount Everest af te skieën. Hij zo'n 720 uur nodig om de top te bereiken, maar de terugweg ging beduidend sneller: vijf uur. Wedden dat ie onderweg gedacht heeft: "waar doe ik dit allemaal voor?"
http://ski.mountainzone.com/2001/freshtracks/everest/html/ - Voor Cyber Kids:
De American Society for the Prevention of Cruelty to Animals, zeg maar de Amerikaanse dierenbescherming, heeft een hardstikke mooie webhalte voor kinderen van zeven tot twaalf jaar gemaakt. Animaland heet deze leuke plek op het wereldwijde web met verhalen, tips voor dierenverzorging en meer.
http://www.animaland.org