Dit kan nog wel eens groot worden. De Amerikaanse startup Magic leunt op een doodeenvoudig concept in een poging de luie medemens te ondersteunen. Geen gelikte webdienst of mobiele app, nee, gebruikers hoeven enkel een tekstberichtje te sturen met wat zij willen. Dan is het even wachten op het voorstel van de Magic-operator en indien akkoord is het dan gedaan.

De extra kosten (inclusief fooi, jawel) zijn meegerekend in de prijs en worden afgeschreven van je creditcard. Bij de eerste keer bestellen stuurt Magic een 128-bit versleutelde HTTPS-link naar een online formulier voor het invullen van je betaalgegevens. Betalingen gaan via betaaldienst Stripe, dat ook Bitcoin accepteert.

Al je eisen

De SMS-butler voldoet aan vrijwel al je eisen, zo lang het niet illegaal is. Dus vliegtickets uitzoeken, een pizza bestellen of een bosje rozen voor je vrouw zijn geen enkel probleem. De operators van Magic zitten 24/7 voor je klaar en zoeken het uit. Volgens Business Insider is het concept in de VS al dusdanig aangeslagen dat er intussen een wachtlijst is voor het inschrijven.

De middle-man in actie: