"In die eerste vijftig jaar stond kleurentelevisie nog in de kinderschoenen," zegt Ando op de Consumer Electronics Show in Las Vegas. "De televisie zal herboren worden als een altijd op het netwerk aangesloten apparaat." Hij ziet voor de televisie een rol weggelegd als het centrale punt vanwaar men andere apparaten in een thuisnetwerk kan aansturen.

Breedband is hierbij een essentieel onderdeel en Ando moedigt consumenten dan ook aan om breedband te nemen: "De breedbandgolf zal over ons heen spoelen. Mijn boodschap is dat we nu de handen ineen moeten slaan om onze breedband dromen uit te laten komen."

Daarvoor heeft Sony al een apparaat ontwikkeld dat op Linux draait: de Cocoon. Het is een videorecorder die met een breedbandverbinding aan het web kan worden gekoppeld. Bovendien heeft het een 160 gigabyte harde schijf die 100 uur video kan opnemen.

Ook meldt Ando dat illegale media op het internet een van de grootste problemen zijn waar mediabedrijven op het moment mee kampen. Daar moet een oplossing voor komen, vindt hij, "maar wel op zo'n manier dat er een evenwicht ontstaat tussen de belangen van industrie en de consument."