- And now for something completely different: Montypython.net. Jaren nadat de laatste opname voor deze prachtige humoristische reeks is gemaakt genieten nog miljoenen mensen van de absurde humor. De webhalte is een virtueel bedevaartsoord voor de hardcore fans. Je vindt er geluidsfragmenten, tekeningen, film- en songteksten.
http://www.montypython.net - Zoek je informatie over oude culturen, waar dan ook ter wereld? Surf dan naar een degelijke, wat saai ogende webhalte die vele scripties, afstudeerprojecten en andere informatie over dit onderwerp bevat die afkomstig zijn van studenten en wetenschappers verbonden aan een groot aantal universiteiten, verspreid over de ganse aardbol.
http://argos.evansville.edu - Vliegen is nog steeds één van de veiligste manieren van transport. Toch zijn er sinds 1945 flink wat vliegongevallen geweest. Op een niet-sensationele webhalte lees je wat er fout ging, vaak voorzien van een transcriptie van de laatste minuten in de cockpit.
http://aviation-safety.net - Geïnteresseerd in je stamboom? Er is een grote kans dat de databases van de Mormonen in Salt Lake City je verder kunnen helpen in de speurtocht naar je voorouders.
http://www.familysearch.org - Voor Cyber Kids en andere dierenliefhebbers:
De Stichting AAP is een Europees opvangcentrum voor uitheemse dieren. Deze beesten zijn afkomstig uit de illegale handel of ze werden afgedankt door particulieren, laboratoria of louche dierentuintjes. Je kunt een dier financieel adopteren of er Airmiles voor sparen. http://www.aap.nl