's Ochtends open je je mail, je ziet door je ooghaartjes wel zo ongeveer wat er allemaal in je inbox zit en je lazert instinctief alles weg. Het bericht maakte me opeens nieuwsgierig? Wat werd er tegenwoordig eigenlijk allemaal gemaild? Ik ben het eens gaan lezen. Nou, dat viel niet tegen. Wat een aardige mensen allemaal. De toon is gewoon heel anders dan een paar jaar geleden. Warme, lieve meevoelende mensen die ja, mogen ze, nu eenmaal een leuk product in de aanbieding hebben. Maar het raakte me echt, die persoonlijke interesse. Ik besloot er voortaan anders mee om te gaan en vandaag heb ik er meteen een paar beantwoord. Zo doe je dat, in deze zich verhardende maatschappij. Leest u even mee? Van Seth Battle kreeg ik de volgende mail:

Good News; You credit report has came back with a good score of 612. Due to this we are willing to refinance your home at our lowest rate possible. I look forward to talking with you. Have a nice day;

Dit mailde ik haar terug:

Ha, Beth, hoe gaat-ie in Shattle? Alles kits? Wat leuk dat je me even mailt over mijn score. Ik hoopte er al een beetje op, 612, maar ik wist dat het moeilijk zou worden omdat mijn rate behoorlijk laag lag, maar dat had weer te maken met dat brandje wat ik vorige week in de keuken had toen ik 'nachts nog wat bamiballetjes probeerde te frituren met zes liter wodka in mijn donder, maar goed, ik hoef jou niks te vertellen. Hahaha! Weet je nog, die ene keer Beth, dat dinges van de overkant een rate van 487 had, het sukkeltje. Wat dat herfinancieren betreft, daar wacht ik nog even mee want ik zit nog steeds met dat gedoe met die geit. Dat begrijp je hoop ik wel. Nou, het ga je goed Beth! Dooeeee!!

Ik begon er plezier in te krijgen. Pang de volgende maar weer. Kijk nou wat een enige mail. Het ontroerde me.

It's up to YOU Doordevil... You Love... Chocolate! Get Rewarded with... The Chocolate of Your Choice! Meteen geantwoord. Hallo, wie je ook bent, ontzettend bedankt voor je royale chocoladeaanbod. En ik ben ook nog eens onderscheiden lees ik. Ik moet jullie helaas melden dat ik sinds drie maanden allergisch ben voor chocola. Heel vervelend. Het is niet eens jeuk of uitslag maar meer een soort ongecontroleerde beweging en daarna een blackout. Ik merkte het pas bij mijn broer en zijn vrouw waar ik chocoladefondue zat te eten. Ik duw een stukje banaan in die chocola, neem een hap en daarna weet ik niks meer. Ik schijn dwars door de tafel te zijn gevallen, heb twee liter chocolade door hun huis geslingerd, ben schreeuwend het huis uitgehold en volgens mijn broer heb ik daarna bijna drie uur lang met rollende ogen in zijn tuin het evangelie van Hubertus staan zingen. Heel aardig dus, maar je chocoladeaanbod komt een beetje ongelegen. Ik hoop dat je er begrip voor hebt. Nico.

Zo, dat voelde goed. Meteen nog een!

Would you like to have stronger ejaculation? Some of us think it's impossible Don't trust me? Order it on-line and impress your girlfriend with your wonderful shooting. Love, Susan. Antwoordde ik dit: Beste Susan, wat dacht jij! natuurlijk wil ik mijn vriendin imponeren met prachtige schietpartijen. Niets lijkt mij romantischer dan samen met haar een wild zwijn neerleggen. Herten, heel romantisch, maar ik ben het met je eens dat je pas leeft als je ze voor je vriendin tussen hun bange ogen schiet. Dat van die ejaculation moet je maar even aan je vriend vragen want ik heb geen verstand van auto's. Nou dank je hè. Nu stop ik want ik moet een column schrijven voor Webwereld, een site voor modelbouwers met een huurachterstand. Doeee!!!