1. Steve Jobs' foto uit het Apple archief.
  2. Jobs op de cover van MacWorld in 1984.
  3. In 1985 vertrekt Jobs, destijds lid van de Raad van Bestuur van Apple, bij Apple na een machtsstrijd met toenmalig ceo John Sculley. Op de foto: Jobs en Sculley.
  4. In 1986 koopt Steve Jobs Pixar van George Lucas voor minder dan 10 miljoen dollar. Het bedrijf wordt later hernoemd naar Pixar Animation Studio's. In 2004 zegt Jobs de zeer succesvolle samenwerking met Walt Disney op, Disney regelde de productie en distributie voor Pixar. In 2006 werd Pixar alsnog verkocht aan Disney.
  5. In 2001 stapt Apple voor het eerst in de consumentenelektronica met de lancering van de iPod. De draagbare mp3-speler gaat voor 2004 meer dan 2 miljoen keer over de toonbank.
  6. Steve Jobs en oud Microsoft topman Bill Gates in 2007. Ze worden geïnterviewd door Walt Mossberg en Kara Swisher van AllThingsD tijdens het D5: All Things Digital congres in Silicon Valley.
  7. In 2008 waren de geruchten over Stev Jobs' overlijden "enorm overdreven".
  8. Steve Jobs staat bekend om zijn karakteristieke kledingkeus: een zwarte col plus spijkerbroek. Zijn uiterlijk veranderde niet veel tijdens de jaren dat hij Apple's nieuwe producten presenteerde.