John Eijgennsteijn is de beste sysadmin van 2009 , maar vandaag staan alle systeembeheerders in het zonnetje. Want de beste sysadmins zijn onzichtbaar: je hebt ze pas nodig als de zaken mis gaan, en dan gaat het meestal ook goed mis.

Is de sysadmin bij jouw bedrijf een topper? Stuur foto's van jouw sysadmin naar [email protected] en we plaatsen deze bij deze gallery.

Foto 1: Arnout Lansberg is systeembeheerder bij MCS. "Leuk als jullie hem op de website zetten, dat heeft hij zeker verdiend!"

Foto 2: "Andre is de grootste steunbaak voor het hele bedrijf! Hij weet voor veel dingen een antwoord! Niets voor niets onze dokter Dre." Andre is beheerder bij Levarht.

Foto 3: "Hierbij een foto van de meeste gewaardeerde collega van Into Telecom, Toine Udo. Deze man is vrijwel dag en nacht bezig het bedrijf draaiende te houden." Toine is systeembeheerder bij Into Telecom.

Foto 4: John Eijgennsteijn, systeembeheerder van het jaar, ontvangt een jaar lang lidmaatschap van NGN.

Foto 5:Sander van der Meijs, redactiechef van Techworld overhandigt John Eijgennsteijn de oorkonde van systeembeheerder van het jaar. Eigensteijn is via Sogetti gedetacheerd bij MAB in Den Haag.

Foto 6 & 7: De systeemheld van Webwereld-uitgever IDG Nederland: Rick Val.