Ferry Wenning is verkozen tot de Sysadmin van het Jaar, maar vandaag is de huldiging voor alle systeembeheerders wereldwijd. Ziehier de sysadmins die dit jaar zijn aangedragen bij Webwereld, volgend op die van vorig jaar.

Foto 1: Robbert Schuurman-Brus, een van de twee systeembeheerders van Webwereld-uitgever IDG. Op voorhand een winnaar, want hij kan overweg met de redactie van Webwereld die natuurlijk altijd alles beter meent te weten.

Foto 2: Het systeembeheerteam van Accenture. "Het team systeembeheer van Accenture in Nederland zorgt voor een optimale dagelijkse ondersteuning van innovatieve samenwerkingsmogelijkheden voor een wereldwijd opererend team van medewerkers."

Foto 3: Lee Lei is system administrator van Rackspace in de Benelux. "Zowel naar zijn klanten als collega's is Lee een echte fanatic! Hij is meestal de laatste persoon die het kantoor verlaat en reageert supersnel op alle vragen. Bedankt Lee voor je geweldige werk!"

Foto 4: Manfred Schmitz, van MSA-ICT Group. "Manfred is een echte topper. Al ruim 22 jaar zet hij zich dag en nacht in voor ons bedrijf. Hij is loyaal, collegiaal en is zeer geduldig. Hij ziet geen problemen, maar uitdagingen. Door zijn kennis en ervaring is hij onmisbaar!"

Foto 5: Michael Verbeek, van Nobel. "Mijn favoriete sysadmin is Michael Verbeek, hij doet (in zijn eentje) het interne beheer voor onze organisatie met als kenmerken: 250 users, 90 servers (10 fysiek, 80 virtueel). In de bijlage een foto van hem in actie in ons datacenter."

Foto 6: Michel Klomp, sysadmin bij Winvision. “Michel is een belangrijk steunpunt voor ons en onze klanten!”

Foto 7: Ralph Hackenitz is sysadmin bij OTYS Recruiting Technology. Hij is "een rots in de branding, een all rounder die nooit zijn geduld verliest en graag zijn collega’s helpt als ze een probleem hebben met hun computer of als het internet het even niet doet."